ElografromSWG Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaşlar oyuna yeniyim Elogra adında male wookie scuot actım ve novice CH yim henüz.Şimdi forumları okudukca goruyorum cogu turk Eclipse de ben bastan baslamak da istemiyorum bu yuzden Radiant serverında oynıyan türkler benle temasa gecerse memnun olurum ; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bence en bastan basla eclipse gel orda yeterli user bulamayacaksin[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 radiant serverında oynayan bi türk tanımıyorum. türkler çoğunlukla eclipse ve corbantis server ındalar. ama bu iki server da eski nüfuslarını kaybettiler, şu an en kalabalık server bria. bence bu üç serverdan birini seç.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Daha yolun başındayken vazgeç o serverdan bence[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElografromSWG Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya bilmiyorum bende hep CH olmak istemiştim oldum sonunda onu da bırakmak istemiyorum gerçi novice dayım daha ama peki öyleyse eclipse de kasıyım ben de türk şehri gibi türkleri bulabileceğim bi mekan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 türkler dantoonie mining outpostta olur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 dantoine de freedomcity turk rebel guildinin freedom fightersin hilal sehride imp turklerin ayrıca force guildida dantoine de bi cok kisiye ulashabilirsin zaten dantoine mining posta in turkce muhabbet eden birilerine kesin rastlarsin[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar