druenler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 100000 kere swift veya buff dilendikten sonra, abartisiz en a$agi 8 priest'e ozel mesaj atmam, sadece birinden "debuffer'im" yanitini almam. onyuzbinmilyonuncu olu$umden sonra "priestler nerede?" sorusunu sormamın sonucu yeni gelen buyuk ihtimalle gotu kalkik gm'nin marifeti : ne guzel degil mi?[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
druenler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bir de bu haicyon efendinin oyunda "merhabag, ben yeni gm'im. herhangi bir olayda forumda yazin, kitap okumayi cok seviyorum" tandasinda bir notice'i var ki gulmektek party yarim kalmi$ti.[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hayırlı olsun :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
druenler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 actirmazsam bende o bani adam degilim..[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
yazik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 impersonation : taklit , taklitçilik... ben yanlış anlamadıysam galiba cevap burda saklı
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ahaahhaha Kont_strahad Bizim cafeden eleman Zuahah orada bilem Swift die bagiriyor :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Evet o anlama geliyor. Gerçek GMnin ismi Halcyon, Haicyon değil. O adamın banlanma sebebi GMin nickine benzer bir isim alıp, milleti dolandırmaya çalışması/çalışacağı/çalişabilmesi üzerinedir.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen miydin o banlanan druenler? baglantıyı tam çözemedim hala[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ahahha[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya bu şip şak ban işi güzel oldu:) Dün de harpy yine ana baba günü gibiydi. shouttan ADMİNNNN KSSS CİLER VAR BURDA diye bağıdı bizden biri. Şıp diye damladı eleman. Sonra TAbi Xgenon ks ci clanı kehanet hemen kaçtı bizde takıldık akşama kadar. Ama Gm giderken şey dedi. "spotu akşama kadar parsellemeyin. başkalarıda oynasın gibilerinden bi laf etti."[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Öne çıkan mesajlar