deviL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 basarılar girenlere su gibi geçecek hepinizin sınavı hadi aslanlarım izmir'de oturan varsa aksam cesmeye gelsin cok buyuk parti var: seks, alkol, uyusturucu, kızlar, ve rocknroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben bu sene gıremıyorum ama gırenlere basarılar umarım sıtresınıze yenılmezsınız...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ba$arilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abijim kurtarın beniii!!!!! Düne kadar stres-heyecan kiç bi skim yoktu! ama dün dudağımın altında tam 2 tane sivilce çıktı!!! :( elim ayağım girecek nerdeyse stresten.. tamam belki AŞIRI derecede abartmaya gerek yok, en azından benim açımdan ama.. bilmiyorum.. içimde boktan bi his var! sabah arkadaşlarla eğlenmeye gittik. herkese fal baktırdık, onca kişinin içinden bi tek benimkinin önü açık çıktı ;) yani fal'a göre gidiom inş. :D (fal'a kaldıysak vay halimize..) NESE:.. HERKESE CAN-I GÖNÜLDEN BAŞARILAR!! anD me?! :([hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: arcane, 14 June 2003 18:56 tarihinde demiş ki: saol ayrıca benden de herkese başarılar herşey gönlünüzce olsun :D ha bi de ÖSS SUX ! :):D[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! bu nası adamdır ya 7/24 nette bıde 295 ypaıyor utanmadan...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarın öss'ye girecek herkese başarılar... ben yaşadım o zorluğu, çok iyi bilirim. stresi herşeyin üstündedir. biliyorum çok klişe ama, lütfen heyecanlanmayın, paticik ailesi olarak sizlere güveniyoruz :) hepiniz akıllı çocuklarsınız, yapamayacağınız birşey yok, hiçbiriniz moralinizi bozmayın. benden herkese şans öpücüğü *mucxxx* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eywallah..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 +1[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 başarılar ben 2 hafta önce lgs sınavına girdim bakın çok rahatım:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar