Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatihkaraca ,yardımını beklıyom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba fatihkaraca hatırlamıssındır benı insallah ..:)
birinci sorum su olacak eıxgenon da nıck var mı senın.. ikincisi 30 dakıkadır servere gırmyee calısıyom oyun baslıyor 10 sanıye sonra dc oluyom belkı 20 defa denedım her defasında dc oluyom ....gercekten senın bılgıne ıhtıyacım var.. lvl 42 yım halen ama eger bana yardım edebılırsen, ki...bana verebılecegın urunlerın var mı gercekten satın almak ıstıyom ama bır bakıyom adamlar mılyonlardan bahsedıyorlar ... su oyunu ılk basladıgım gıbı zevkle oynamak ıstıyorum artıkkkkk:(millete bakıyorum uzerlerınde ellerınde ıyı urunler var ben o kadar denıyorum sansım yok halen ıceblast scroll bıel bulamadım bulamıyorumda ...satacagın bırseyler varsa uygundan hemde cooook uygundan satabılır mısın?

SAYGILAR

nick:taylan
clan:FENERBAHCE
Mesaj tarihi:
Fatih abi banada uygun,hemde çok uygununundan satarmısın bişiler,o eski zevkleri bana tattırırmısın tekrar.Fatih abi,özledim seni.Böhüüü :utaniem:
Mesaj tarihi:
bende istiam[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
LVL:5x-------------------4x
Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody
clan:ezberleyemdim bitürlü
Mesaj tarihi:
bende bişiler istiyiim
Bana Ateşli Geceler Yaşatıp Eski Fantazilerimi hatirlatirmisin :D uhauaha[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:45+
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Mesaj tarihi:
said:
oQo, 21 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
bende bişiler istiyiim
Bana Ateşli Geceler Yaşatıp Eski Fantazilerimi hatirlatirmisin :D uhauaha

hehehehehehehehehehehehe yine hehehehehehehe :D yine :D[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
LVL:5x-------------------4x
Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody
clan:ezberleyemdim bitürlü
Mesaj tarihi:
:):):):):)::):):):):):) heheheehehe:)):):):):)
ıyıkı bır seyler ıstedık puhahah...oQo sende mı hemde sen... ya baba sen bu oyunu ustadlarındansın fatih yok bare sen bırseyler ver bana...
Mesaj tarihi:
Bakariz Xigde kullanmadıgım lvl 45 battle priest var üzerinde Large Breaker vardı ama patladi olsun buluruz bişiler.[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:45+
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Mesaj tarihi:
Başlığı yeni gördüm. "Bismillah noluyoz" dedim.

Benim Xigde bi char vardı ama galiba level 3temi kaldı, 4 temi kaldı tam hatırlamıyorum. Sanırım warrior du. Hatta geçen gün kasacak oldum şifresini bile unutmuşum. Belkide account adını yanlış hatırlıyorum. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
Uplamayalım bu başlığı.
Millet "yeni acc açmış, kendi reklamını yapıyor" diyecek gibi bişiler seziyorum.
Ayıp olmasın arkadaşa diye cevabı verdim. Artık uplamayalım.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
aehf*eqwf9*0ufdasfasd Lan oQo:D

*!aradığınız kişiye şuanda ulaşılamı....*[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
Fantezi geği iyiydi onu dicektim:) Neyse uplamaylım konuyu.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

• Yeni Oluştur...