NotoriuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bu modemi aldım fakat ayarlarına erişemiyorum.Hani explorer dan http://10.0.0.2 diye girdiğimiz sayfa hiç görüntülenemiyor...(Modem Ethernet)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yardım Edecek Yok Mu Acaba ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: EagleEye, 14 Şubat 2005 14:52 tarihinde demiş ki: benim ppp ve lan ayarları böyle: PPP LAN bu şekilde sorunsuz bağlanıyorum.bide windowstan network ayarları yapman gerekiyor.o da şöyle olacak: ip: 10.0.0.1 bunun altında bi yer var orası otomatik 255.255.255.0 gibisinden bişi oluyo zaten sen ip yi girince. ağ geçidi: 10.0.0.2 dns lere telekomun dnslerini gireceksin ip leri hatırlamıyorum.ama kullanmasanda oluyor. başka yapılması gereken ayar yok sanırım. önce network ayarlarını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar