TRibula Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu lunar warların saatleri tekrar düzenlenmiş galiba bilgisi olan serverlar için saatleri yazabilir mi?
cold_fire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 www.knightonlineworld.com/war/lunargate.asp halla halla[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 edit : cold_fire yazmış, ben sileyim :D [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Şubat 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 burasıda çok karışık aslında bir sticky yapmak lasım[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue 4x [b]KO Ares Server - Orc Priest 3x
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya matematiğim yetmedi türkiye satlerini hesaplayamdım da ondan yardımistedim ama...[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 saatlerin yanında (gmt -8) diyor. Türkiye (gmt +2) olduğuna göre 10 saat daha ekleyeceksin oradaki saatlere :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar