-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadasimin internet cafesi war we burada 13 bilgisayar war.buraya cafe yonetim programi yukledim we soyle sorunlarla karsilastim.bu arada 12 bilgisayar da aga bagli birbirini goruyor ipleri farkli ayni workgroup uzerinde kısaca ag ayarlarinda bi problem yok.neyse soruma donuyim 12 (server haric)makineden 9 u servera baglaniyo 2 bilgisayar baglanmiyor.bi soru daha bi makinede prog once calisti sonra kilitlemeye basladi kendini.[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yardım..[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hangi program? İşletim sistemi ne? vs Daha fazla bilgi...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 daha fazla bilgi verirsen yardimci oalbiliriz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 işletim sistemi windows.[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ethernet kartlarında sorun olmasın bi baksana[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ok hallettik.[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 neymiş sorun ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar