Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bug a bakın :)

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar darnassusta gezerken eşşek kadar name ve guild tagı olan bırıne gordum yanına gıttım yanında herkez toplanmıstı ınanın hanı bızım isim ve guıld taglarımızın 50 kat buyuk hali idi sordum ama tabiki sölemedi bilmiorum bug tır vs vs dedi çok komikti eşşek kadardı :) Yani neler buluorlar şaşıorum bi bakınayım dedım bu olaydan sonra tonla siteler acılmıs wow bug larınla alakalı forumlar vs vs var rahat durmuor lar :) anlamadıgım olay nası cesaret edıorlar adam 20 kusur level dı vs...[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 22 Şubat 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dün aksam her 2 olayi bende yasadim arkadas bariz bir sekilde yarim saat kusla beraber yanimizda gezdi, diger arkadasin da tagi benim ekrani kapladi ben onlari inandiramadim ama cok güldüm lol[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -

[Bu mesaj arnis77 tarafından 22 Şubat 2005 08:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla o tagin büyüme olayi çok görülen bişey ilerde gözünüz aşina olucak yani , ama çözümü çok kolay(yolda gördüğünüz adam için ayar yapmaya gerek yok tabi ama , instance da moblarin üstünü bile kapatiyor bazen )
esc(options) -> interface -> show clan tag onu kaldirin , sonra tekrar koyun(yada kaldirip birakin kökten en güzeli ). okayleyin artik kocaman bir tag yok orda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...