Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 6 aylık erkek İran kedime aynı cins bir eş almak istiyorum. Ancak ne gibi sorunlarla karşılaşacağımı bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır kedimle birlikte kalıyorum ve bu ilk hayvan besleme deneyimim. Acaba kendisi bu işler için çok mu küçük? İdeal çiftleşme yaşı nedir? Acaba önümüzdeki Mart'ın gazına gelip icraata girebilir mi? Yoksa dişisiyle kavgamı eder? Deneyimli arkadaşlar fikir verirse sevinirim.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o kedinin erkek oldugundan suphe ediyorum hadi onu gectim o kediye hic bi kedi bakmaz bu kadar tipsiz bi kedi olamaz.sahibinin kaderini paylasacaga benziyo ne diyim asdsad[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Senin kedin bence herhangi bir çesit kediyi yiyip yok edebilir wheatus[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Aramis, 18 Şubat 2005 20:33 tarihinde demiş ki: o kedinin erkek oldugundan suphe ediyorum hadi onu gectim o kediye hic bi kedi bakmaz bu kadar tipsiz bi kedi olamaz.sahibinin kaderini paylasacaga benziyo ne diyim asdsad Arkadaşım kedi seni bir kere tırmaladı diye üstünden iki ay geçmesine rağmen hala kedimi karalıyosun. Diycek laf bulamıyorum. Kaldı ki gayet yakışıklı bi kedim var. :D Ayrıca Rlx kendisi çok sakindir. Bi tek beni tırmalıyo bide bu Aramis'in tipi beğenmedi (ki ben olsam bende tırmalardım) tırmaladı.[signature][hline] Epica UO j4e [Bu mesaj Jievaras tarafından 18 Şubat 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kediler birazcık cinstir. seçici olabilirler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:159/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu arada alacağım dişi kedinin adet kanamaları filan ne gibi sorunlar yaratabilir? Çok sık olur mu ev batar mı?[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aslinda senin acindan iyi olur ev bir disi gormus olur.kediyi birak kendin icin bile alabilirsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Jievaras, 18 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Bu arada alacağım dişi kedinin adet kanamaları filan ne gibi sorunlar yaratabilir? Çok sık olur mu ev batar mı? ne zaman olacağı bilinmez. fakat batabilir ev. bazıları orkid gibisinden şeyler bağlıyor, sorunları çözüyorlar.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:159/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kediler biraz değil pek bi cinstir :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yere atarsın gazete kağıtlarını oh mis :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar