Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediye eş alma olayı.

Jievaras

Öne çıkan mesajlar

6 aylık erkek İran kedime aynı cins bir eş almak istiyorum. Ancak ne gibi sorunlarla karşılaşacağımı bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır kedimle birlikte kalıyorum ve bu ilk hayvan besleme deneyimim. Acaba kendisi bu işler için çok mu küçük? İdeal çiftleşme yaşı nedir? Acaba önümüzdeki Mart'ın gazına gelip icraata girebilir mi? Yoksa dişisiyle kavgamı eder? Deneyimli arkadaşlar fikir verirse sevinirim.[signature][hline] Epica UO
j4e
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 18 Şubat 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
o kedinin erkek oldugundan suphe ediyorum hadi onu gectim o kediye hic bi kedi bakmaz bu kadar tipsiz bi kedi olamaz.sahibinin kaderini paylasacaga benziyo ne diyim asdsad

Arkadaşım kedi seni bir kere tırmaladı diye üstünden iki ay geçmesine rağmen hala kedimi karalıyosun. Diycek laf bulamıyorum. Kaldı ki gayet yakışıklı bi kedim var. :D Ayrıca Rlx kendisi çok sakindir. Bi tek beni tırmalıyo bide bu Aramis'in tipi beğenmedi (ki ben olsam bende tırmalardım) tırmaladı.[signature][hline] Epica UO
j4e

[Bu mesaj Jievaras tarafından 18 Şubat 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Jievaras, 18 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Bu arada alacağım dişi kedinin adet kanamaları filan ne gibi sorunlar yaratabilir? Çok sık olur mu ev batar mı?

ne zaman olacağı bilinmez. fakat batabilir ev. bazıları orkid gibisinden şeyler bağlıyor, sorunları çözüyorlar.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:159/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...