Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WeaponTrainerdan FistWeapons'ı öğrendim ama..

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Weapon Trainerdan Fist Weapons skillini öğrendim (elf druidim)
ama infomdan skillsime baktıgımda ne combat skills bölümünde ne dier bölümlerde fist weapon unun skill barı çıkmadı (staves skill barı nası varsa veya unarmed skill barı veya dagger veya sword vs vs) fist weapon barı çıkmadı yok yok ! Deneyimli beta vs oynayan arkım var oda anlam veremedı page at dedı attım cevap beklıorum sizede danışayım dedim...Ayrıca elime alıorum fist weapon bi tane hiç bişey gözükmüo hala elim düz olarak gözüküyor silahın ele geçmiş bir hede hödö olarak gözükmesi lazım deilmiydi... bu bir kenara bu skilli trainerdan dedıgım gıbı trainlememe ragmen bar'ı gözükmedi skills bolumunde kaç olduğuna vs bakamıorum umarım sorunu anladınız Teşekkürler şimdiden[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Fist Weapon train edildiginde skill barı eklenmeyen tek skill mi ?
Yahu unarmed çıplak el demek işte fist weapon ele bişey takılarak kullanılan silah bunun ayrı skill barı olması gerek deilmi ? Bide Fist weapon giyiyorum ama hala ellerim normal gozukuor gerek ınfoda gerek oyun ıcınde ? Insan bişey koyar elin üstüne geçen..[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miguel, 21 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Fist weapon ögrendiginde Fist weaponları kullanabiliyorsun. Skill olarak unarmed kullanıyor.
Default ayarlarda "Z" ye basarsan weapon eline gelir. Diğer bütün weaponlarda oldugu gibi.

arkadas vermis cevabi
Fistweapons diye bir skill yok
Unarmed Combat olarak geçiyor oda
elinde gözükmesi gerekirdi ele takilmiş bişiler olarak
neden gözükmemiş olabileceği hakkında bir fikrim yok[signature][hline]çuuuu çuuuu
çaga çaga çaga çaga
çuuu çuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...