n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Weapon Trainerdan Fist Weapons skillini öğrendim (elf druidim) ama infomdan skillsime baktıgımda ne combat skills bölümünde ne dier bölümlerde fist weapon unun skill barı çıkmadı (staves skill barı nası varsa veya unarmed skill barı veya dagger veya sword vs vs) fist weapon barı çıkmadı yok yok ! Deneyimli beta vs oynayan arkım var oda anlam veremedı page at dedı attım cevap beklıorum sizede danışayım dedim...Ayrıca elime alıorum fist weapon bi tane hiç bişey gözükmüo hala elim düz olarak gözüküyor silahın ele geçmiş bir hede hödö olarak gözükmesi lazım deilmiydi... bu bir kenara bu skilli trainerdan dedıgım gıbı trainlememe ragmen bar'ı gözükmedi skills bolumunde kaç olduğuna vs bakamıorum umarım sorunu anladınız Teşekkürler şimdiden[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fist weapon ögrendiginde Fist weaponları kullanabiliyorsun. Skill olarak unarmed kullanıyor. Default ayarlarda "Z" ye basarsan weapon eline gelir. Diğer bütün weaponlarda oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya ben satılık fistweapon görmedim bide elf ana yurdunda fist weopon kim öğretiyor?[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: eradicator, 21 Şubat 2005 11:58 tarihinde demiş ki: ya ben satılık fistweapon görmedim bide elf ana yurdunda fist weopon kim öğretiyor? Darnassus'da guard'lara sorarak Weapon Trainer'ın yerini öğrenebilirsin.[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fist Weapon train edildiginde skill barı eklenmeyen tek skill mi ? Yahu unarmed çıplak el demek işte fist weapon ele bişey takılarak kullanılan silah bunun ayrı skill barı olması gerek deilmi ? Bide Fist weapon giyiyorum ama hala ellerim normal gozukuor gerek ınfoda gerek oyun ıcınde ? Insan bişey koyar elin üstüne geçen..[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bilen yokmu arkadaşlar net olarak[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Miguel, 21 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Fist weapon ögrendiginde Fist weaponları kullanabiliyorsun. Skill olarak unarmed kullanıyor. Default ayarlarda "Z" ye basarsan weapon eline gelir. Diğer bütün weaponlarda oldugu gibi. arkadas vermis cevabi Fistweapons diye bir skill yok Unarmed Combat olarak geçiyor oda elinde gözükmesi gerekirdi ele takilmiş bişiler olarak neden gözükmemiş olabileceği hakkında bir fikrim yok[signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ok bende unarmed varda. fist weapon su sentinellerin elindeki silahlar ne tür silah sayılıyor... fist degil mi? bide o silahlar nerede bulunur?[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hmm anlıorum teşekkürler acaba görüntü ayarlarınlamı alakalı elimde bişeylerin gözükmemesi bi bakacagım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar