Vidocq_666 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaşlar bana biriniz beleş bir server versin yahuu.oyunu oynamak istiyom ama bir türlü oynayamıyom.lütfen yardım edin...
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dostum Bakh yukarida aRama war onu kullansaydin iyi olurDu ama all sana Beleş SerWeR www.knightonlineworld.com[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 USKO ares,diez,xigenegon, JAPKO !'!+'%'&% ^!'^+! ^^& bole bişilerişler işte japkodakiler[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Vidocq_666 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaşlar dediğiniz serverdan oyunu indirdim ve hata verdi onun için başka beleş bir sever varsa verebilirmisiniz?
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hata tam olarak ney[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Vidocq_666 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sıkıştırılmış dosyayı açtıktan sonra bir ahat veriyo (şu an bilemicem) ve oyunu yüklemiyo.ben başka bir terden indirdim oyunu onada üyelik lasim onun için bana bir üye olabileceğim yer varsa verebilirmisin?
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu hata oyunu yeni indiren herkeze verio.yarın tekrar dene olurbelki[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Vidocq_666 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kaç gündür deniyom.sıkılmay abaşladım bu oyundan yahuu.bari benim yerime sen üye olda kurtulim...
Öne çıkan mesajlar