Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 simdi ben bilgisayarımdaki 3000 küsür mp3ü direk i-pod'a koydum, bilgisayarda hepsini rename yapıp dosyalamıştım ama id tag'lari alakasızdı i-pod'a taşıyınca çoğu şarkı track12 fln gibi isimler aldı dinlemek istediim şarkıyı bulamıorum i-tunes programında bu şarkıların isimlerini benim için netten bulup değiştiricek bi id-tag hizmeti bulunur mu? bulunursa nerededir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hmm.. Boyle bir program vardi ancak ismini unuttum. Ama var yani.. Arastirarak bulursun sanirim.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 baya bakındım ya bi türlü bulamadım, binlerce şarkıyı manuel değiştirmek istemiorum imdakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende de sorun oluyo bu olay 1 harf yuzunden farkli klasorler falan yaratiyo eger otomatik update programi bulursaniz buraya postlayiniz lutfen[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: UnKnownTR, 19 Şubat 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Hmm.. Boyle bir program vardi ancak ismini unuttum. Ama var yani.. Arastirarak bulursun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ee? bulunursa postlansin ki herkes faydalansin denmis ne alaka quote'in?[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar