Lucorphine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaşlar ben bu hayvandan önceden beslemiştim insana çok güzel laışıyor ve eğitim alıyo. Naısl eğitileceğini biliyorum ama küçükken beslerken tam ihtiyaçlarından haberim yoktu şimdi detaylı araştırma yaptım var. Bu hayvanlara uygun UV ışığı mama takviyesi vb. şeyleri nerden bulurum? bide sizce en iyi zemin malzemesi nedir? Kummu ? Lütfen bilgisi olanlar söylesin. Her iguana sahibininde yeterli bilgisi yok genelde sağlıksız büyüyor hayvanlar. Ayrıca su kabı ne genişlikte oplucak ? İçine girip kendilerini temizlediklerini duydum.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya birak yaiguana yla ne ugrasiyon al bi kedi veye köpek daha rahat walla..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ıyş :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 pet shop'da bulabilirsin hepsini..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:157/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 walla wardı bizm okulun karşısındaki petshopta iguana, adamlar marulla besliyolardı.bi de zor olur heralde iguana beslemek.böyle ince uzun cam biyerde besliyolardı orda ama hiç hareket edemiyolardı orda bekliyoduk yarım saat fln tık yoktu hayvanlarda.yanlış bilmiyosam sanırım baya hızlı da hareket edebilyolarmış,kapatmamak lazım o zmn biyerlere :([signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 pet shop + netten bulabilirsin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ewt üçüncü kez tekrarlamak olacak ama pet shoptan bulabilirsin... asıl sölemek istediğim ise çok ii bi tercih yapmışsın bu tür haywanları çok sewiorum...eğer alırsan bi fotosunu çekip koyuwer buraya...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 herşeyden önce karizma hayvan bence[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bana çok soğuk geliyorlar fakat komikler. tehlikeli gibide görüyorum. hiç dokunamadım sürüngenlere dokunamamda sanıyorum :) bu arada iguana diyede bir giyim markası varmış, bugün boyner'de gördüm :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:161/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 oha isme bak iguana giyim :lol:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 cok zor bakımı. yani 45dk falan cok sogukta kalırsa ölür. birgünboyunca güneş görmeli mutlaka o sayede enerji topluyor yoksa diker nalları. bilmiyorumm kış mevsiminde o yüzden saglıksız oluyorlar.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bilmeyenler için iguana böyle bişeydir buna benzer ve bunları yer:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hiç bu kadar şekerini görmemiştim... :hmm: İnsanın sarılıp uyuyası geliyor... :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." [Bu mesaj SteelBB tarafından 21 Şubat 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aynı kardeşim yalnız o sebze yemiyor =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yeşillik ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende bukalemun wardı oda acaıp seker bıseydı amma velakın oldu :) gayet sırın hayvanlar kendı karızmaları war[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar