Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil Iguana

Lucorphine

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu hayvandan önceden beslemiştim insana çok güzel laışıyor ve eğitim alıyo. Naısl eğitileceğini biliyorum ama küçükken beslerken tam ihtiyaçlarından haberim yoktu şimdi detaylı araştırma yaptım var.

Bu hayvanlara uygun UV ışığı mama takviyesi vb. şeyleri nerden bulurum? bide sizce en iyi zemin malzemesi nedir? Kummu ?

Lütfen bilgisi olanlar söylesin. Her iguana sahibininde yeterli bilgisi yok genelde sağlıksız büyüyor hayvanlar.

Ayrıca su kabı ne genişlikte oplucak ? İçine girip kendilerini temizlediklerini duydum.[signature][hline]Carpe Noctem
Sosyal ağlarda paylaş

walla wardı bizm okulun karşısındaki petshopta iguana, adamlar marulla besliyolardı.bi de zor olur heralde iguana beslemek.böyle ince uzun cam biyerde besliyolardı orda ama hiç hareket edemiyolardı orda bekliyoduk yarım saat fln tık yoktu hayvanlarda.yanlış bilmiyosam sanırım baya hızlı da hareket edebilyolarmış,kapatmamak lazım o zmn biyerlere :([signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Sosyal ağlarda paylaş

ewt üçüncü kez tekrarlamak olacak ama pet shoptan bulabilirsin...
asıl sölemek istediğim ise çok ii bi tercih yapmışsın bu tür haywanları çok sewiorum...eğer alırsan bi fotosunu çekip koyuwer buraya...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bana çok soğuk geliyorlar fakat komikler. tehlikeli gibide görüyorum. hiç dokunamadım sürüngenlere dokunamamda sanıyorum :)
bu arada iguana diyede bir giyim markası varmış, bugün boyner'de gördüm :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:161/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bu kadar şekerini görmemiştim... :hmm: İnsanın sarılıp uyuyası geliyor... :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 21 Şubat 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...