ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya bu attacker ne zaman kasaplık yapabılıyo hangı lvl den sonra gercek gücü ortaya cıkıyo bu aletın... varmı bılen goren duyan ?[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez.....
vktk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gören bilen değilde direct yaşayan biri olarak. 60 da sanki başka bir karakterle oynuyormuş gibi oluyorsun. yani 59 ile oyna 5 dk sonra sword danceli bir 60 warriorla oyna inanılmaz bir şey ya. zaten şu anda 62 ye gidiyorum, screami açtığımda düşünemiyorum olacakları..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ne olcek lem ? elinde ne warki senin :D raptor +7 ? :P[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hmm annadım yanı 60 sonrası iş yapar dıyosun annadım bakalım az kaldı yapıcaz bısıler :D[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez.....
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Askerden gelene kadar yap yoksa clanına girmem ahhuhuhu Bide benim anlamadığım attackerlarda sword dancing skill ini lvl 60 ta aktif edip kullanıyoruz bide lvl 62 de scream skill i diye bi görev var oda sword dancing değil mi aralarındaki fark ne?????[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gecen bırı yazıyodu ıkısıde farklıymıs scream felaket dıyolar sen gelene kadar 70 oluruz olm bız ahahuau tabı o nasıl olacaksa :)[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez.....
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bende bizzat yaşayan biri olarak sölyorum sword dancing müthiş bişiy birden çok güçlü oluyosunuz 62 de acılan scream skiili sword dancing vuruş gücü olarak aynı ama farklı vurduğun düşmanı bir süreliğine donduruyo bir nevi stun gibi yani.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ozaman Skill Menüye 1.Ayak Kesen 2.Scream 3.Sword dancing 7.Mana 8.Heal koycan :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Abi O tuşlari yedim malesef :D War da Oraya Spike koymustum bastım bastım olmadı adamı kesemedik gaza geldim yedim tuşu buarada 5 6 da kurban gitti :)[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 şu an 1.leg cutting 2.sword dancing 3.cleave 4.hoodwik 7heal pot 8.mana pot böyle zati cz we sawaşta lvl kasarken leg cuttin gidiyor.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Öne çıkan mesajlar