Monte Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu mod us clienti ile betada oynadım ve acaip alıştım şimdi eve eu clientini yüklemek istiyorum ama sanırım bu mod eu clientinde çalışmıyor... bunun bi uyum dosyası yada ayarı varmı yardımcı olursanız sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Up !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tikla sayfadan wowtocu indir. Istedigin interface dosyalarini wow dizinine koyduktan sonra oyunu calistirmadan Wowtoc programini calistirarak butun addonlardaki .toc dosyalarinin versiyonlarin wow clientinin son versiyonuna uyumlu hale getirebilirsin.[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 21 Şubat 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar