cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aresi bıraktım ve xig te açtığım assasinle lvl 40 oldum eğer benle birlikte goblin görevi yapcak olan vasa yazsın.bu arada orc um[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Gladros, 21 Şubat 2005 18:51 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun saolasın bu arada kukry +1 satcak varmı fiatları bilmiyorum ama 1.5m var satcaksanız xig 1 pm me :)[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 asıl zor kısım şimdi başlıyor bundan sonrasında allah kolaylık versin.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 üzüldüm. geçmiş olsun :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hea bu arada gob görevini yapıcaksan bitane bow ve bol bolda wolf olayından alıp gir daggerla kesmeye çalışırsan işin daha çok zorlaşır. through shot ı kullan ve wolf at kendine.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Allah'ım o goblin görevi yokmu. Sırf o görev sıkıntısından yeni char açmıorum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 [Bu mesaj RakipUsta tarafından 21 Şubat 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 neden be o gorev cok zevkli! tabi mageler için! :) 30dk surmustu![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 4x Clan: yok abi clan felan bulamadım :(
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hehehehe PAper olunca insan, goblinler azıcık gıdıklamış Fatih'i. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende paperim! abi solda kenarda durdum bastım fire burstu fazla yaklasmadan! 5 6 oyle oyle kestim! bi ilk girdigimde ortaya gecmeye kalktım o zaman gıdıkladılar! bidaa yermi turk cocugu :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Murtaza! biliyorum sende benim gibi abyss manyagısın! bak artık inferno atabiliyom senle geceleri girdinde abyss yapalım ares den girince boş oluyo! sen cekersin ben keserim! bi suru abysss lerimiz olur :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yaw oyuna girince dic dio girebilsem.girincede dagger la olmuyo elime bi bow alsammı.[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bow al uzaktan okla! yakından yiyo adi goblinler adamı![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yardım edenler saolun[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
Öne çıkan mesajlar