Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşasın 40 oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aresi bıraktım ve xig te açtığım assasinle lvl 40 oldum eğer benle birlikte goblin görevi yapcak olan vasa yazsın.bu arada orc um[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
LVL:5x-------------------4x
Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody
clan:ezberleyemdim bitürlü
Mesaj tarihi:
said:
Gladros, 21 Şubat 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
hayırlı olsun

saolasın bu arada kukry +1 satcak varmı fiatları bilmiyorum ama 1.5m var satcaksanız xig 1 pm me :)[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
Mesaj tarihi:
üzüldüm. geçmiş olsun :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
hea bu arada gob görevini yapıcaksan bitane bow ve bol bolda wolf olayından alıp gir daggerla kesmeye çalışırsan işin daha çok zorlaşır. through shot ı kullan ve wolf at kendine.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Allah'ım o goblin görevi yokmu. Sırf o görev sıkıntısından yeni char açmıorum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
hehehehe PAper olunca insan, goblinler azıcık gıdıklamış Fatih'i. :D[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 5x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Mesaj tarihi:
bende paperim! abi solda kenarda durdum bastım fire burstu fazla yaklasmadan! 5 6 oyle oyle kestim! bi ilk girdigimde ortaya gecmeye kalktım o zaman gıdıkladılar! bidaa yermi turk cocugu :)[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage
Race: insan
LvL: 45+
Clan: Combat
Mesaj tarihi:
Murtaza! biliyorum sende benim gibi abyss manyagısın! bak artık inferno atabiliyom senle geceleri girdinde abyss yapalım ares den girince boş oluyo! sen cekersin ben keserim! bi suru abysss lerimiz olur :)[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage
Race: insan
LvL: 45+
Clan: Combat
Mesaj tarihi:
yaw oyuna girince dic dio girebilsem.girincede dagger la olmuyo elime bi bow alsammı.[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
Mesaj tarihi:
yardım edenler saolun[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
  • Yeni Oluştur...