Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hauaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gösterecem şimdi ben sana wissy[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Goster bakayim.. Merak ettim. Bu arada bu $arki ayni zamanda Zeynep Aplaya gidiyor..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Oolum ben oyle klavyeden araba kullanmayi bilmem.Vericeksin bana harbiden arabayi..Motorun sesini duyacam be..![hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaşlar bu benim ilk yayınımdı. pikachu şarkıları falanda eğlence olsun diye çaldım. bi kaç dj daha çalmıştı ordan görmüştüm ondan bende bi tane çaliyim dedim. heralde çok tanınmadığım için bu kadar tepki gördüm. playlist çalma olayı da mikrofondan kaynaklanan bi sorun yüzünden çalmak zorunda kaldım sadece. farkettiyseniz gidip geliyordu ses. 3 saat boyunca herkesin sevdiği türden parçalar çalmaya çalıştım. sevmiş olanda olabilir. olmayanda olabilir. saygı gösteriyorum ve eleştiriye açığım. 16 yaşındayım. sesim çokmu ince çıkıyor :P[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 off off alsam seneye şu roverı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Gezdir valla beni Barbi.. Ortamlara akalim beraber.Piyasalarin ku$u olalim :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nerden bulcam şimdi be n o kadar parayı da alacam o arabayı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mehter Marşını Stepne wj'iniz Estel çaldı arkadaşlar :) Arada 1 sarkılık boşluğu doldurdum.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Buldun mu lan $arkiyi?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bulmu$ valla :) Afferin.. Bu arada $imdi kim girecek yayIna?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bonepart gircekti ama[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 boş durmalı bence boyle zamanlarda.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nukemin ses tonuna hasta oldum be[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben girsem?kablonet göçtü yapamadım programı.yanımda dakmor da var tanır bazılarınız:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nuke bidaa ki şarkıya anons istiyom ben baal dan hopeless ' e diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tamam al boşsa.biz film izliyoruz zaten.açlıktan midemiz büzüldü arkadaşları bekliyoz yemek için[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahah[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nukemin kendi kendine polemiğe girmesi süper di be lol nukem 21:30 : yayını almak istiyenin bir mesaj atması yeterlidir nukem 21:33 : sorunlar war kimseye bırakmıyorum yayını nukem 21:35 : Bi sarki daha calip Justin'e birakiyorum nukem 21:40 : Vaz geçtim kimseye birakmiyacagim bonepart gelene kadar benlesiniz nukem 21:45 : Justine bıraktım bye[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Castin Blind Guardian - A Past and Future Secret çalsana baal a gidio die bide anons patlat havamı bulim zaten dialupla 5 mgb site upload edicem die kasiom bozuk wsp ftp ile bi tarafım şişti hadi bakim Dj lerin krali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 paticik fm deki bütün wj lerin sesleri aynı mı yoksa bana mı öle gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 asdasd baya bi salakmısım ya ben [Bu mesaj tunca tarafından 14 June 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 icq göçtü be tam istek yaptımıdı[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bonep soruyonya ben mi boktan çaliom falan die yok süper walla dinniom ben zevkinen :) gevezelikte yapmiya tam gaz devam abi enaym karakteri benzetmesi süperdi bide icq alıyım pm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yayın duzgun ve sufer çalıyorsun :) ama icq baglanmıyor.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar