Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ah screenshotlarida var ama paticika koyamiyorum ne yazikki. Evt jedi hedefiniz belli ve dahtomir outposta vardiginizda bakiyorsunuzki eleman 1000 m uzakta bisiler yapiyor. Pesinden gidip hedefi urkutmek yerine koydum kafaya businessman titleini, actim sale macrosunu mission termlerin yaninda,bide afk yaptim ve uzun bekleyis basladi. Bi 10-15dakka sonra hedefim geldiginde beni gorur gormez kacti,ama sabirli olmak lazim tabii istifimi bozmadan beklemeye devam ettim,tabii o sirada bagiriyor char,sunu satiyom bunu satiyom gel vatandas gel. Neyse bu inek bi 10dakka daha 150m ileride swoopu ile durdu,sonra geldi yanima bi 3m otemde durdu bana bakiyor,bende hala bi hareket yok. Sonra kafasi mission terme dondu elemaninnn..iste beklenen an, caktim swoopuna unarmedhit3u sonra kd bastim herif noluyoz demeden kestim 2 dakkada,ayagimin altindan kalkamadi , cepte 150k para. efsane bi kesisti yerdede gulmekten yattim bi 10dakka daha ,simdide aklima geldikce guluyom yani hahahaha afk spammer bot, bh cikiyor muhahhaha Screenshotlar bomba,spam yaparken mission wpde slay a jedi assasin ikincisindede jedi yerde corpse. Bh super bi olay,herkese oneririm,acayip zevkli parasida iyi,dun 6 jedi kestim 850k kazandim yani. Baslikla alakasiz ama baska bi hedefteki gunun ilk hedefiydi aslinda, uzayda ucuyor. Tabii jtl ile uzayda ucmasi benim o adami her mission sonunda yeniden check etmemi engellemiyor,bi 4 jedi kestikten sonra bi baktim herif yere inmis,son surat mosespa starporta kosturdum,bi baktim herif starship terminallerde elde sabre buffsiz duruyor,hooppp kd unarmed3, cepte bi 160k daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 simdi buffsiz bi jedi kesmek seni mutlu mu etti ? yazik .... 160k icin eziqlik olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aha penth gitti şimdi sıra bundan :D penth en azından mertçe savaşıyodu , ışın kılıcına yumruk atıyordu...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 katiliyorum sana pent i tanimazdim ama mertlik konusunda +1 sana :D sen beni atlattin ama neyse burda konusulacak konu deil tunch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abi kanıma girme ya benide bh yapacaklar off...ama yöntem supermiş :)Biraz haince arkadan vurmak da olsa bh bu herşey beklicen masanın altından bile vurur walla göstermeden eheh.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Orcun, 17 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: simdi buffsiz bi jedi kesmek seni mutlu mu etti ? yazik .... 160k icin eziqlik olmus biraz adamın işi bu ekmek parası napsın :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 acemice :P iste benim kestigim bir jedinin hikayesi, ilk basta belli bir hedef yok, çepte bir sürü kristal ve bagiriyoruz kristal isteyen varmi, biri geliyor (alt char)ben istiyorum ama önce bakmam lazim diyor, tabi diyorum nereye gelim charin ismi ne diyorum, adam şu şu diyor ve 15dk sonra bulusalim diyor. terminalde adami bulmak için yeterli zaman, bu sekilde 5-6 kere yaptim ama sadece birinde adami terminalde buldum, nese sonra gittim adam çikti evinden buffsin tabi :P kristale bakti hmm güzel dedi pazarlik yaptik sonra trade aha bana trade menüsü gelmiyor :P allahtan komutla yaptimda oldu, sonra satis bitti 2 eye shot amcam yerde :P hem missionin parasi hem kristalin parasi bi taşta iki kuş :P hatta mission completeden sonra genelde jedilar firçalar bu tür olaylardan sonra ama bu adam beni tebrik etti :P hayatimda böle bi yöntem görmedim duymadim dedi, sonra ben tabi gururlandim bide düsündüm çok yavsakca bi yöntem bi dahada yapmadim.[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Herturlu jediyi kesmek beni mutlu ediyor valla,hedefi buffsiz gorupte bufflanmasini bekleyecek salak bh tanimiyorum. Bi ara bende dusunuyorum boyle kristal satmak babinda herifi cekip kafasini kesmeyide ondan sonra bi tane bile musteri bulamam kolay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 @faki: çok kristal lazım onun için. ayrıca buffsuz adama eyeshot niye?[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ikinci örneği okuduktan sonra solardan özür diliyorum. bi an düşündüm.. INANILMAZ. gerçekten. BH dediğin böyle olmalı. ama bari padawanlara falan yapmayın , gariban adamlar :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Alomatik_2k, 18 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: @faki: çok kristal lazım onun için. ayrıca buffsuz adama eyeshot niye? çünkü adamin mind bari daha azdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ewt adamin isi ama padawan kesmesin ole :D - xp ye gecince soka girer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaten knightlar zor kesiliyor(hatta bazen imkansız) bırakta padawanlarla iş görülsün.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim mision oldu 726k yokmu jedi guardian kesebilecek mbh arkadaslar :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Sin, 20 Şubat 2005 03:53 tarihinde demiş ki: benim mision oldu 726k yokmu jedi guardian kesebilecek mbh arkadaslar :) sabah 510k civarindaydin aferin yine bi 50 tane mbh kesmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Sin, 20 Şubat 2005 03:53 tarihinde demiş ki: benim mision oldu 726k yokmu jedi guardian kesebilecek mbh arkadaslar :) eşeğin sırtına altın semer vurmuslar ama eşek yine eşek[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim bh taktiği hep aynı yanlızsam 3 incapla öldürüyorum sonra miss hala kalıo bende gidip clone centerda öldürüyorum bi de bu sefer db atıyorum.. eğer yanımda biri varsa önce 3 incap, sonra ona db letiyorum sonra kendim bi daha öldürüyorum hehe böylelikle jedi 600k gibi bi xp kaybedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Sin, 20 Şubat 2005 03:53 tarihinde demiş ki: benim mision oldu 726k yokmu jedi guardian kesebilecek mbh arkadaslar :) heheheh keseyimmi... valla bence millete gaz verme fr yapmadıgın sürece herşekilde keserler.... 726k iyi para[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sin gel infinity e :D pike larima bak :D nasi kacicarsin :D ama yinede ii para dot harcamaya deyer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar