Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses Kartı Tanıtma(XP)

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
burdan devam edelim.....
beyler aradıgım baslıklar içinde en yakın budy o yüzden burdan devam edeyim,bnim ss kartı sound blaster live,ve 98 ME gibi sistemlerde sorunsuz çalışıyor,ama 2000 ve XP de ses kartını tanımasına rağmen ses çıkmıyor,bu sorun bende 3 yıldır var,indirip denemediim sürücü kalmadı,her yüklemeye calıştığımda donanımızda ir ses kartına rastlanmadı diyor,oysa aygıt yöneticisinde baktığımda tanımış olduğunu görüyorum ve sürücü özelliklerinde bu aygıt düzgün çalışıyor diyor,zaten media player da şarkı falan çalarken çubuk (neyse işte) ilerliyor ama ses yok,bu sorun XP ve 2000 de var bende,milyonda 1 görülen bir sorun daha doğrusu benden başka birisinde olduğunu görmedim ama varsa görüşleriniz tavsiyeleriniz alayım[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

bende de oyle bi sacmalık war ben ses kartımın NT sürücülerini kullanıyorum o calisiyor XP de. ses kartının 98/me için Nt için ve XP için ayrı ayrı driverleri war. xp de XP suruculeri calismiyor ne hikmetse. NT cillop gibi calisiyor. bi de NT suruculeriyle dene belki sende de olur.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...