zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bilgisayara format attım her şeyi tenıdı etti ama ses kartımı tanımadı ne yapmalıyım?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ses kartı driver ını www.driverguide.com dan indir[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 burdan devam edelim..... beyler aradıgım baslıklar içinde en yakın budy o yüzden burdan devam edeyim,bnim ss kartı sound blaster live,ve 98 ME gibi sistemlerde sorunsuz çalışıyor,ama 2000 ve XP de ses kartını tanımasına rağmen ses çıkmıyor,bu sorun bende 3 yıldır var,indirip denemediim sürücü kalmadı,her yüklemeye calıştığımda donanımızda ir ses kartına rastlanmadı diyor,oysa aygıt yöneticisinde baktığımda tanımış olduğunu görüyorum ve sürücü özelliklerinde bu aygıt düzgün çalışıyor diyor,zaten media player da şarkı falan çalarken çubuk (neyse işte) ilerliyor ama ses yok,bu sorun XP ve 2000 de var bende,milyonda 1 görülen bir sorun daha doğrusu benden başka birisinde olduğunu görmedim ama varsa görüşleriniz tavsiyeleriniz alayım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 up[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: -MrBomb-, 13 Aralık 2003 15:35 tarihinde demiş ki: ses kartı driver ını www.driverguide.com dan indir[hline]a.k.a "bay bomba" Eft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 onu da denedim o da yaramadı[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende de oyle bi sacmalık war ben ses kartımın NT sürücülerini kullanıyorum o calisiyor XP de. ses kartının 98/me için Nt için ve XP için ayrı ayrı driverleri war. xp de XP suruculeri calismiyor ne hikmetse. NT cillop gibi calisiyor. bi de NT suruculeriyle dene belki sende de olur.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar