Deathwish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Server = U.S Realm = Magtheridon (bu realma kayitli oyuncu sayisi 10.000) Ping = 3 Aydir oynuyorum ping ortalamam 300-400 arasi yani 0 lag. Su an accounta 1 ay yuklenmis game card var. Karakterler = Level 36 Paladin (butun buyuler train edilmis durumda, level 30-40 arasi icin en iyi hammer ve 30 gold ile birlikte) Level 33 mage(Uzerinde esyalar disinda inv bir sey yok butun buyuler train edilmis sekilde) Fiyati ve daha cok bilgi icin : 0533-629-33-32 isim = Bahadir [Bu mesaj Deathwish tarafından 21 Şubat 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yassah[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yasak deil...Ama muhtemelen pazar alanına taşınır.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Wow emulatörleri yasak olupta bunun serbest olmasının mantığı nedir? O zmn wow emulatörlerininde serbest kalması lazım sonuçta 2side illegal.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Talentlari yazmamissin onlar da onemli[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 talentin nesi önemli 1 golda al değiştir... bu arada ben de satıyorum arkadaşın topice sazanlamış olmayım ama bnm de topicim var aşşalrda biraz ilgilenen baksın fiyatım da çok uygun yani 0 kutu almaktan çok daha ucuz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 21 Şubat 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar