Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sporcu'ya Hangi Süt?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu denediğim sütlerden edindiğim deneyimlere dayanarak soruyorum. Uzun süredir Pınar uzun ömürlü uht %0 yağlı süt kullanıordum. Form tutmak için çok iyi ama vücuda başka bir getirisi yok. Enerji filan vermiyor, sadece süt içmiş görüntüsü veriyodu bana.
%50 veya %100 yağlı uzun ömürlü süt haricinde piyasadaki en faydalı süt'e başladım şu an. " Pastörize Günlük Süt " bikaç markanın böyle sütü var. Ben günlük Pınar 1/2 Litre günlük süt'ü tercih ettim.Sütü içtikten belli bi süre içinde bariz bi güç-enerji artışı oldu bende.(Normalde 10kg'luk dumbell'ı 15 kere kaldırabilirim, tv'ye dalmışım çalışıoken kolum 30'dan fazla kaldırdı)
%0 Yağlı 500ml sütün toplam 730 kcal enerji değeri var.Pastörize sütü 500ml'si toplam 1310 kcak enerji. Ama o enerjinin çoğunu harcamak lazım çünkü vücutta yağ olarak depolanabiliyo...[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
devam et.. yağlı içtiğinde spor'un da dozunu yükseltmek gerekiyor. :)[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
Süt karaciğer çalışması için yararlı yardımcı faydaları da var sanırım duyduğumuma göre. Günlük aldığım aldesteron,epileptik,oksakarbazeptik tip ileçlar karaciğerim o kadar yoruyor ki polis bi tahlil yapsa hiç alkol almasam bile ağır sarhoş gözüküyor tahlil sonuçlarında.[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
Orayı işin içine katma. o ayrı zevk. sütü süt olduğu için sev.[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
boşver abi, bi süt için birbirimizi mi kırcaz.. ya o bayrak nasıl ekliosun avatarına[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
zewk senin baba, iç. çok tuzlu ama..ben 5 seneden fazladır hiç tuz tüketmedim[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
ßenim Tercihimde ' Günlük Pastörize süt '
- Bulamazsam da -Güney yada Pınar- Süt içiyorum..

[spo1=Sütün Yararlarindan Bazilari..]-Kemikleri güçlendirir.
-Hormonsal Genleri düzenlemede etken.
-Parmakların ve boyun düzenli uzamasında etken - Spor ile birlikte tabi ki
-Adelelere faydali. hele birde Basketci kasınız varsa hiç çali$mayin sadece süt için yeter o kendi kendini geli$tirir kolunuzu sallarken bile =)[/spo][signature][hline]Necrusence..

Richtofen:Flam'larım düştü abi..
Laus:Nerde abi ?
Mesaj tarihi:
O her sabah Kapıcımızın kapımın önüne bıraktığı Pınar günlük süt yok mu, harika birşey. Gerçek süt ya, bembeyaz rengi, içinde doğal olarak sütlerde bulunan süt şekerinden anlaşılır derecede olması, ayrıca hiç de gaz yapmaması.

Bende UHT sütlerde piyasadaki çoğu markayı denedim ama aşırı derecede gaz yaptı bu UHT sütler.

Bazı sütte dünya markası olmuş şirketlerin linkleri:

http://www.fonterra.com/content/aboutfonterra/ourbrands/default.jsp[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Mesaj tarihi:
Tamam kardeşim içmiyorsan içmiyorum de öyle ıyy deyip durma. Sütü belki satın alamadığın için, belki allerjinden dolayı içemiyosun, olabilir normal şeyler bunlar ama sadece ıyy deyip mesaj atma.
Mesaj tarihi:
tamam işte yanlız post sayısını arttırmak için ıy demesin..çocuktur bu arkadaş kesin[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
  • Yeni Oluştur...