TooRan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bunu yapanlar arasında m1cf de vardı.Daha sonra Kurtlar Vadisi nin yapımcılarıyla mahkemelik oldular isim telif hakkı yüzünden...hatta ben de çevirmenlik yapmıştım.ah ah eski günler!:([signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! [Bu mesaj TooRan tarafından 20 Şubat 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 siz devrimci değilmiydiniz?:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
m1cf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaslar dalga gecilecek bir sey goremiyorum... bu eski gameportaltr yapimidir.. biz kendi zevkimize gore baslarda geyik olsun diye kendimiz yaptik...sonra dahada ugrasarak karakterleri degistirdik ve kendi sitemize upload ettik..bu kadar basari yakalayabilecegimizi tahmin etmiyordum... lakin sunu bilinki biz bu isten bir kurus bile kazanmadik ve isim hakki davasi sonucu sitem yani gameportaltr kapandi.. zaten serveri degistirecektik... simdi bunu yapan benim ve bana karsi yaptiginiz seyler saygisizca.. lakin buradaki 15-16 yasinda ki kendini ilah zanneden bebeleredir lafim.. sitemi www.gameturkiye.com dan ziyaret edebilirsiniz..bu arada actigim postlari okuyun... yeni sitemi tanitirken bundan soz etmistim... icq:165081350[signature][hline]sol demek ilericilik, sol demek aydinlik, sol demek yenilik, sol demek esitlik, sol demek kardeslik, sol demek enternasyonalizm, sol demek bilimsel sosyalizm, yani sol varya sol size ögretilen düzen solu degil, marksizmdir [Bu mesaj m1cf tarafından 20 Şubat 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kurtlar vadisi ek paketine para werdim demeyin nette belese indirionuz ztn:D we bu olay 1-2 aydır war:D
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 m1cf abi tebrik ediyorum hakkaten iyi bir is yapmissin sirf onun icin cafeye gittim hakkini vermek lazim eger siteye eklenirse linkini buraya yazarsan sevinirim evede indirecem[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gayet gusel bence[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bu bayagi önce gördüm.. Ama cidden guzel oyun :D[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 HAHAHA LOL.[signature][hline]Deli333
Öne çıkan mesajlar