Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock PVP - okumadan geçmeyin ^^

sQu

Öne çıkan mesajlar

Slm sQu, rogue'ların sap diye bir vuruşları var rogue oynayanlar bilirler 2'ye 1 isen gider önce birine sap ile vurup 45 sn'ye ye kadar uyutursun birini sonra diğerini alırsın senin pet uyurken bende seni alırım. Tabiki bu damage'ler lvl 60 için söyleniyor zaten adam yazmış lvl 58 iken ben diye ve ben backstab için critical vurmuyormuşum gibi yazdım crit ile bu dmg 2 katına yakın olurki bu da çoktan yatırır warlock'u. Birde warlock'un hangi stata önem verdiğine göre değişir health'i. Mesela ben strength yerine stamina ve agility'e önem vereceğim ve health'im strength'e önem verenden yüksek olacak. 4500 health'i yatırmak sorun değil yeterki miss olmasın vuruşum. Detection'a gelince bildiğim kadarıyla senden düşük lvl'lı rogue'ları veya human isen master of detection talent'ına(stealth halinde görünmeme etkisini 3 katına çıkarır) vermeyen rogue'ları detect edebilirsin.
EU server'a başladığımda rogue'um garanti ama yanına hunter/warlock arasında seçim yapmaya çalışıyorum ikisinden birini açacağım o yüzden deşiyorum biraz farklı stratejiler duymak güzel.

[Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 29 Kasım 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 29 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
hehe şimdi bunlar biraz kağıt üstü olmuş
1. o dmgleri lvl60lar verir sen değil
2. o dmgler max dır yani yani ortalam olarak sen o dmglarin %65 ini verirsin
3. stealth olmak demek invisible olmak değildir. alchemist isen ve benim gibi human warlock açtiysan stealth oyuncuları görme şansın oldukça var, e sen zaten yavaş yavaş sürünerek gelicen ben de koşar kaçarim seni görene kadar beklerim. herzaman göremem evet ama şansım var
4. siz seduce görmediniz galiba hiç? 15sn sleep diyorum sen bana vurdun tamam güzel pet sans seduce atmicak mi ?
5. invul potion var, 1500hp potion var, armor +1500 potion var üstüne bi de healtstone ve soulstone kullaniyim yani nereye kadar :)

bunlar böyle ben onu yaptım ben bunu yaptımla olmaz, kaldı ki benim lvl60 da hitpointim heralde 4500 olur, hatta daha bile fazla olmasını umuyorum. son olarak söylemek istediğim, düşük levelda pvp olmaz boşuna tartışmayın. pvp 30 da başlar ki o bile düzgün değildir. mageler 30 hatta 40 olana kadar maymun olur pvp de ama sonra hayvan gibi iyi olurlar. oynadikca yavaş yavaş anlayacak herkez ne olduğunu. Ben toplasan 10 rouge ile pvp yapmışımdır ve hepsi de benden 1-2 level düşüktü kendimden yüksek levelli ile oynamadim. En zor landiğim adam bende imp varken kesti beni, sonra seduce ile yendim ama lvl38-39 civarlariydi ozmn

undead'in ozelligi sadece fear'a diil :) Immunity against Charm, fear and sleep abicim. sen demissin, rogue'la pvp yapmadim diye... bence senin soylediklerin biraz kagit ustunde kaliyo simdilik. neyse zamani geldiginde, lvl 60 oldugumuzda yazicaz hepsini zaten. simdi konusmak bos kaciyo, en azindan insanlar "her zaman oyle diil" diye bahane buluyolar. verdigin bilgiler icin tesekkurler. ama warlock oynayacaklarin aklinda olsun, oyle herkesi alamiyosunuz siz de. rogue'a karsi ezildiginizde anlayacaksiniz bunu zaten. ha rogue da warrior'a karsi eziliyo. (yenilmek basabas gitmek ayri, ezilmek ayri...)

HP'in 4500 oldugu zaman... cold blood + 5point evis daima 2300dmg verir. bunun olmazsa ihtimali yok zaten. stun'lar ayni sure boyunca devam eder bunlarin olmama ihtimali yok zaten. en fazla miss olur, ama unutmaki senin attigin buyuler de miss oluyo, resist oluyo. butun bunlari cikardigin zaman zaten rogue ustun kaldigi icin konusuyorum burda. yoksa basabas giden bi durum soz konusu degil, bunu anlatmaya calisiyorum. backstab'le 500 vermek sans eseri bi sey degil, ben simdi 150 gordum, lvl 20.. buna daha talent'lar eklenecek, rank'leri artacak... kolay degil arkadasim, kolay degil. havadan konusmuyorum ben de. okudum zamaninda. gordum. simdi goruyorum. onlara gore konusuyorum. mage'in koyuna cevirmesinin pvp'ye yarari ne sence? beni etkisiz hale getirmek mi? alakasi bile yok. koyuna dmg vermeye kalk bakalim, 2.sini vurana kadar HP'si tekrar doluyo. refresh rate cok fazla. koyuna cevirme amacin sadece uzerindeki kisa sureli etkili buyuleri cikarmak olabilir anca. lvl60'ta ise sadece suresini kisaltmak... kaldi ki burda mage'ler hakkinda degil warlock'lar hakkinda konusuyoruz. mage'leri baska yerde anlatirim. stealth'teyken, camouflage'i 5'ledim ve sprint mode'u aktif hale getirdigim zaman senin kadar hizli kosuyorum. (kostum, biliyorum, denedim, yaptim.) stealth'in amaci sana gorunmemek diil ki.. gorsen ne yazar. amac benim elimdeki skill'leri kullanmak, ambush, cheap shot gibi. eh tabi arkana gecirmemek senin marifetin olur, ama arkana gecebilmek de benim marifetim. orda karakterlerden cok, kullanan kisi onemli.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle arkana geçmek falan ayıp oluyo biraz açık konuşalım ^^'. şimdi ben kimseye warlock açın demiyorum sadece warlock nedir nasıl oynanır anlattım. Blizzard hiç bi karakteri uber yapmaz, tabi ki her nekadar "warlock herkezi ezer" gibi bi tat verse de yazım öyle bişey yok. Ama rouge casterlari ezer diye de bişey yok :). Ama şimdi öyle bi anlatiyosunuz ki rougela böyle gelir her casteri ezerim gibi oluyo hehe. Benim rougelara karşı tek taktiğim şu, succubusu yapıyorum sonra pvpye başlıyoruz. petime vurursan sana fear atip casting olayina giriyorum ve inan bana bi fear yedikten sonra bana yaklaşman oldukça zor, sadece instant castlerle 4-5sn de 2k dmg vururum. Eğer ki target olarak beni seçersen bana vurursun ben de sana seduce atarim, 15sn kalirsin bu an içerisinde senden uzaklaşırım combat restart gibi bişi olur. Burda önemli olan şu, warlock öyle bi class ki rougelarin warriorlara ezilmesi gibi hiçbi ırka ezilmiyo ^^
open betada deneyeceğim şey ise Shaman olacak, daha sonra ne oynayacağıma karar vereceğim. Warlock seçmemin tek bi nedeni vardı, o da nightmare hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası rogue'un genelde oyun düzeni stealth'e ve açılış vuruşunu ilk olarak yapmasına dayanır. Tabi bunu yapmadan da pvp kazanılır ama yinede 500dmg+stun çok iyi bir başlangıç. Bence shaman oynamadan warlock'lar hakkında kesin konuşma çünkü shamanlarınn beni zorlayacağı kadar warrior'un zorlayacağına inanmıyorum şahsen(adamlar hareket hızımı yavaşlatıyorlar ve poisonlarımın etkisini kaldırabiliyorlar). Horde olmak istediğim içinde shamanlarla karşılaşmayacağım karşımda 3 canlı paladinler olacak. Ben warlockları bu derece birinin öveceğini pek tahmin etmiyordum şahsen çünkü kağıt üzerinde mage'lerin damage'leri daha fazla gözüküyor(ikisiyle de oynamadım). Neyse amaç tartışmak ve classlar hakkında bilgi edinmek(rakiplerimi tanıyorum :))
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu rouge lar hangi 2000-3000 dmg den bahsediyor annamadım, melee class larda dmg elinizdaki silah a bakar en güçlü daggerda bildigim kadarıyla max 75 dmg e falan sahip dier elde de aynısı olsa. spelli vurus max 150-200 dmg falan vurur daha fazlası komedi kaçar. hiç rouge oynamadım ama biçok movie sini izledim dmg ler benim dedigim kadar bile digildi. tabiki dagger ın dps si yüksek oldugu için bu dmg leri hızlı hızlı vurur ama sizin dediginiz gibi kendi büyülerinizi bi güzel sıralarken ardı ardına rakibide düsünün allah askına :) dagger ında miss oranının fazlalıgı deneyle sabitlenmistir hızlı vuruyo ama miss i fazla . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

beni yavaşlatır ve poisonlarımı kaldırır demişsin iyi güzel ben de senin move speedini 12sn %40 yaparım sorun deil hehe
poisonlarini da kaldiririm o da var anlatamadim derdimi galba hala ^^. bi de daha yeni farkettim diger arkadas undeadlerin immunitysi sleep ve charma karşi falan da demiş bi anlam verememiştim de yeni çaktım olayı. seduce bunlardan hiç biri değil, bir nevi sleep gibi demeye çalıştım ben yani sleep falan deil, it is just seduce
Sosyal ağlarda paylaş

Omen anlamamanın nedeni rogue oynamaman ve talentlarını okumaman. Benim yaptığım araştırma sonucunda 90 damage veren bir dagger buldum çoğu lvl 60 rogue onu kullanıyor. Ama dagger damage'i ile alakalı olan ve olmayan vuruşlar var, mesela backstab(%150 weapon damage+210 damage) ve ambush(%250 weapon damage+290 damage) dagger damage'i ile alakalıdır. Improved backstab/ambush ve opportunity ile bu hasarları yükseltebilirsin ki işte o zaman backstab crit değilse 500 crit ise 1000(ambush=1000/crit2000) damage vurur. Eviscerate ise dagger damage ile alakasız bir vuruştur ve 5 combo point ile 900-1000 arasında vurursun. Improved eviscerate ile 150 damage daha eklersin. Eee nerede 2300 diyeceksin o da cold blood ile geliyor. Cold blood aktif hale getirildikten sonra vuracağın eviscerate 100% critical olacağından dolayı (okuduğum kadarıyla büyülerde critical %50, silahlarda ise %100 damage arttırıyor) damage 2300 oluyor. Coldblood'ın 10 dakika cooldown'ı var ama preparation talent'ını seçersen bir sefer daha kullanabilirsin(10 dakikayı beklemeden).
Sosyal ağlarda paylaş

Sen hızımı azaltırsan bende vanish ile(improved stealth=üstündeki tüm büyüleri kaldırır) görünmez olurum, sprint ile senden hızlı halde sana yeni bir açılış vuruşu yaparım. Preparation ile de sprint ve vanish'in cooldownlarını kaldırırım gerekirse tekrar kullanırım yada sana kick ile 5 saniye büyü attırtmam sende o büyüyü atamazsın bende stun etmeye devam ederim.
(Resmen sidik yarışına girer :)))

[Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 29 Kasım 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynadın mı yoksa oynamadın mı? bunları sadece okuduklarına göremi yazıyorsun sorularının cevaplarını bilmiyorum ama arkadasım gerçekler malesef acıdır :) 90 dmg veren dagger bulsanda o dagger ın max dmg ı 90 dır, büyük ihtimal max 50-90 dmg aralıgındadır thottbot dan bakmak lazım demin baktım max 72 likler var. neyse yani her vuruşun 90 dmg vermez verse bile bu dediklerini oyun sırasında ard arda yapmanın bi yolu oldugunu sanma :) max larda oynarsan 4-5 ay sonra bu dediklerini yapabiliyo olursun kanatindeyim :) her class ın kendine özgü iyi kötü yanları vardır senin aha süper bisi yapıyorum dedigin anda karsı tarafda ona karsılık bişi heran çıkarabilir, bu kendi spellleriyle olsun potion larla veya bilimum şeylerle . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

anladim simdi tmm.

vardir bi yolu onun da :). rogue'lar gayet de 2300'e cikiyo, olay dagger'a dayali oldugu kadar kullanilan skill'e ve crit.'e de bakiyor.

bakin rogue'un olayi tamamen skillerini kullanmaya dayali. yani tutupta karakteri vurmaya birakmiyosunuz. bu nedenle silaha dayali oyun eskidendi :). artik combat point cikarmislar, biriktirip biriktirip 2300 vuruyo millet. dahasi bu combat point'ler tek tek de kazanilmiyo, lvl60'da adam acilisini cheap shot'la yapip, 3 combat point kazaniyo bi de seni stun ediyo 5 saniye. ya da gidip ambush yapiyo 1000 kusur dmg +2 combat point kazaniyo. simdi bu ambush nedir? verilen dmg'i alip yuzdelerle carpip uzerine +dmg ekleyip sonra bi de talent'lardan gelen % leri ekleyip deli gibi zarar vermektir... bunu nasi engellersin, armor'la ki warrior bu nedenle rogue'lari rahat aliyo. peki bunun disinda rogue'lari spellcaster'lara karsi ustun kilan nedir: 1 - fazla vurdugumuz icin, buyu sureleri ya uzuyo, ya interrupt oluyo. 2 - fazlasiyla stun sansimiz var. yani bircok skill'imiz normal dmg verme ve combat point kazandirmanin yanisira stun ediyor. 3 - buyu yapilmasini engelleyen vuruslarimiz var, kick gibi. rogue kral diil, ama cok fazla avantaji var. ya adam gibi baslayip daatiyo ortaligi ya da daha kendini gosteremeden zaten olmus oluyo. oyun satranc taktikleri gibi degil, tani her zaman piyon ileri gitmeyebiliyo, onun icin burda tartismak pek bi sey kanitlamiyo. oyunda savassak, daha rahat alnasilabilir neyin ne oldugu. dun mendoza'nin beni defalarca almasi gerekiyodu, ama sadece 1 defa kazandi ki onda da benim hatam vardi cok fazla. belli karakterlere sadece monoton bi taktikten cok, karsi tarafin oyun tarzina gore farkli taktik uygulamak gerekiyo rogue'da. bunun icin eglenceli. bos durmuyosunuz.

bi arkadasin dedigi gibi burda konustuklarimiz genelde 1vs1 ve duel'ler icin gecerli, farkindayiz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki ben rogue'u kimse yenemez demiyorum. Üstelik çok zorlanabileceğim hatta beni kesecek warlocklar da olacaktır. Sadece dediğim şu, rogue'lar zaten mage, priest, hunter ve warlock kesmek için yaratılmış bir class. O yüzden keserim ederim ezerim demen çok yanlış. Üstelik damage konusunu iddia etmende çok yanlış çünkü oyunu oynamış biriyle konuşuyorum diye düşünüyorum ben. Bence rogue skillerini ve talentlarını bir incele derim.
Sinister Strike: An instant strike that causes 68 damage in addition to your normal weapon damage. Awards 1 combo point.

Barman Shanker(Dagger): 51 - 95 Damage Speed 2.00 (36.5 damage per second) Chance on hit: Wounds the target causing them to bleed for 100 damage over 30 sec.

Instant Poison: Coats a weapon with poison that lasts for 30 minutes. Each strike has a 20% chance of poisoning the enemy which instantly inflicts 30 to 38 Nature damage. 55 charges.

Buna göre benim her vuruşum minimum 51+68=119 dmg
maximum: 2(95+68+30)= 386 dmg(2 criticaldan geliyor ve rogue agility ve critical üzerine kurulmuş bir class. Agility=Crit yüzdesini arttırır). Tabi 5 combo point'lı eviscerate, backstab veya ambush gibi özel vuruşlardan bahsetmiyorum(onları yazdım zaten) bu dmg'ler normal sinister strike vuruşlarım.
Hatta daggerdaki ek 100 bleeding dmg'yi de eklemedim. Üstelik çift el dagger taşıyorum ve bu damage'im katlanıyor(ikisi de poison'lı)
Bana gelince evet çok okuyorum ve sürekli wow forumlarında lvl 60'larla tartışıyorum. Ama oyunda lvl 25 undead rogue'um vardı.

Hımm Lethality'i unutmuşum oda critical'da verdiği hasarı 30% arttırıyor. Bakın 450-500dmg civarında bir sinister strike size önemsiz gelebilir sonuçta bu damage'i veren büyüler var ama ben 2 elimle de aynı dmg'i veriyorum yani *2 ve şu da unutulmamalı eğer dagger rogue iseniz sinister strike büyük hasarlı eviscerate'i yakalamak için bir araçtır sonuçta combo point toplamak için kullanılır. Ayrıca rogue'lar sword ve mace kullanabilmektedirler ki bu da sinister strike ile elde ettiğiniz damage i katlamanızı sağlar(tabi daha az combo toplamanızı da).

[Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 29 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nicholas-VanHorn, 29 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Ayrıca rogue'lar sword ve mace kullanabilmektedirler ki bu da sinister strike ile elde ettiğiniz damage i katlamanızı sağlar(tabi daha az combo toplamanızı da).

hangi abilitylerin combo point vermesi dagger kullanımına bağlı?bu olayı bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lvl 21'e kadar assasination rogue ve çift elimde dagger'la oynadım. Sonra tüm talentlarımı silip combat'a verdim ve lvl 25'e kadar iki sword ile takıldım. Gözlemlediğim şu, dagger'lar sword'lara karşı çok hızlılar ama sword kullanırken iki katı daha fazla damage veriyorsun sinister strike ile. Ama ambush ve backstab vuruşlarını yapabilmek için main hand'de dagger olması gerekiyor. Sword ile daha az ıskalıyorsun ama daha yavaş olduğun için daha az vuruş yapıyorsun ve dolayısıyla daha az critical vuruyorsun. Dagger ile slice&dice önemsiz bir talent gibi gözükürken sword ile çok önemli hale geliyor. Çift el sword ve instant poison ile lvl 22'de 250dmg vurdum ss ile ki bu ileride çok yukarılara çıkacak. Ama topladığın combo pointların bir kısmını(genelde 2 comboyu) dagger hızına ulaşabilmek için slice&dice'a verdiğim için 5 combo point toplamak zor oluyor ve enerji sıkıntısı çekiyorsun. Öte yandan dodge ve parry'in yükseldiği için savunman yükseliyor ve buna riposte'u da eklersen rakibini her parry yaptığında 6sn silahsızlandırabiliyorsunki bu da warrior ve paladinlere karşı çok etkili olabilecek bir özellik. Combat iyi ama yinede assasination ve subtelty'den critical ve combo yükseltici talentlar seçmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sQu bu yazıyı el birliğiyle bir rogue-warlock forumuna çevirdik o yüzden daha fazla rogue hakkında yazmayacağım ama sen eğer lvl kaça kadar oynadığını yazıp hangi class'lara hangi cast'leri kullandığını yazarsan sevinirim. Hem bu warlock oynamayı planlayanlara, hemde bana hunter/warlock(2. char) arasında seçim yapmamda yararlı olur(biraz bahsetmişsin ama yine de detaylı olur). Ayrıca pet edinmek için yapman gerek quest varmı? Varsa hangi lvllarda çıkıyor bu questler?

Not: Burada yaptığım tartışmaların hiçbiri kişisel değildir sadece düşünce farklılığından oluşan tartışmalardır o yüzden sorularıma cevap vermeni umuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey de ben ekliyim şu an rouge ortalama bir tanesi ortalama bir warriorı alıyor sanırım warriorların yetenekleri değişecek yakında yani sistem taş kağıt makas olarak işlemiyor şu an bazı classlar diğerlerine göre daha avantajlı gördüğüm .
Rouge casterları alabilmeli ama yüksek zırhlı rakiplari almakta zorlanmalı = en azından mantık olarak yapmaya çalıştıkları bu
CaSterlarsa ayrı bir olay grup pvpde üstün teketekde genel anlamda zayıf değil ama dezavantajlı diyelim
Supportlar kendilerini iileştirdiklerinden kolay ölmüyorlar ama verdikleri zarar çok abartılı değil (shadow priestin zararı hoş ama heal yetneği az alıyor bunun yani darbe aldıgında süresnin uzamasını engelleyen yeteneği aynı anda alamıyorlar shdowda mastery alınca )
Hybridlerse tamamen oynayanına bakıyor gibi birşey yetnekleride çok farklı skill puanlarıda , çeşitlilik var bu konuda yani kesin konuşamıyosun .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 29 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
benim aklımda mainhand dagger offhand sword veya mace diye düşünüyorum.hem rogue'nun en önemli skillerini kullanabiliyorsun hemde dmg olarak artış oluyor.üstelik mace kullandığında rakibi stun etme şansın var.

bunu denemediğim için sonuçlarını bilemiyorum OB'de denicem umarım.

İşte en dogru dusunceye sahip rogue güzel combo bende böle yapıcam off hand ya sword yada mace alıcam open betanın son gununde gordugum roguelerın yuzde 80ni off hand ya claw ya mace yada sword koymustu belkı duruma göre claw(fist) koyabılırım herkesten farklı olmak ıyıdır daha cabuk farkedılırsın :P yanı farklı combolar denemek lazım kısacası[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ne tartışması hehe burda bilgi alışverişi yapıyoruz. Şunun şurasında ben de toplasan ingame 12gün oynadim. Tabiki her classi bilmem imkansız sadece rakiplerimden biliyorum ki dediğim g ibi rogue çok az oynadim 10 kere topu topu pvp yaptım ve guildimizde sadec warrior / paladin / mage var 1 priest 1 de ben warlock hehe. Warriorları tek kelime ile eziyorum. Paladin baya zorluyo hem immune to fear hem 3x healt bar falan yani %40 - %60 diyim ben dezavantajlıyım ama lvl 5-6 üstümle oynuyorum hep. Benim levelim 46 şu anda. Petler için evet lvl10,20,30 da alıyosunuz petlerinizi. imp de lvl 4-5 arasında onu da ekliim hehe diğerleri sırası ile voidwalker succubus felhound. Hunter mi warlock mu diyosan kesinlikle hunter açma çok bayık bi class. Pvp için zaten rogue açıyosan bence mage yada druid aç eğlenirsin. Yok pvp açaçam gene diyosan bari raidlerde kullanacağın bişi aç. Ben warlocku daha raidlerde hiç deneyemedim o yüzden lvl50+ olmaya çalışıyorum ama ne yazıkki sadece hafta sonu 20saat falan oynayabiliyorum her hafta :)
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini okumadim ilk sayfaya baktim
saydiklarinin yarisi item potion scroll ivir zivir
merak ettim bunlari rogue kullanamiyor sadece sen mi kullanabiliyosun .
arti sende 500 dot var 300 direct dmg var
45 rogue da
900 dot var 600 direct dmg var
hp sendede az ondada
ya karsindakilar denyo
yada cok ballisin cozemedim
arti ben combatta duel'de her turlu en az 4 defa arkana gecerim
Sosyal ağlarda paylaş

baaulo abi bence hiç karışma sen :) konuşma biçiminden zaten hoşlanmadım bi de bilgin olmadığı belli. bir caster olarak warriorlardan daha fazla hp'm var, hp'n az falan deme bikere. ikincisi benim kullanacağım en önemli potion free action potion yani immune to stun, poison yesem onun resisti var. Biz burda sadece kimin ne skilleri var ne olur onu anlamaya çalışıyoruz bi tartışmamız yok yani. Ne ben warlock herkezi yener diyorum nede onlar rogue en iyi class herkezi yener diyo. bi nevi masaüstü pvp ama dediğim gibi üslubun bi garip geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...