Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahcenin Yahooda aranma orani

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahooda geziniyodumda dikkatimi cekti fenerbahce ile ilgili yapilan aramalar %75 artmis top 10 girmis :) sasirdim
http://buzz.yahoo.com/sports/[signature][hline]Lorlas lvl 60 Druid - Guardians Of Life
Warsong
Mesaj tarihi:
hmm evet olabilir . anelkası alex i hoojhdonku hepsi fenerde para desen fenerde...eeeee ilgi artcak bi kısımlar tarafından...(ben hariç ben gs liyim)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfChuck, 20 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Arancak bişey olsa neyse d:

sen hangi takımlıydın en son:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
suferr.. iste turkiyein ve turkiyeyi duyada en ii temsil eden takim oldugumuzun bir kaniti daha... :d[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
fenerbahçe tartışmaları futboldan internete de taşmış...hadi hayırlısı...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
abi fenerbahçe ile ilgili her konuda aşağılamayın fb'yi.. ayıptır, yazıktır, günahtır.. İnadına Fenerbahçe...[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
Futbol ve futbol muhabbeti sevmem ben ama horacegoesskiing'in esprisi çok hoş.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
ortalıkta fenerbahçe olmadıı için herkes arıyo nerde bu takım diye...

horace benden çok yaşican varya..[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
ortalıkta fenerbahçe olmadıı için herkes arıyo nerde bu takım diye...

adam uçuyo[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...