managerx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaşlar bu force skillerinden savasci bir akrakterin hangilerini almasi lazim sizce defenseleri almak lazim orasi tamam, da speedlerin bir kismi çalışıyo çalışmıyo gibi soylentiler de var. Ne yapmak lazim[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ranged speed ve acc çalışmıyo. vehicle control alabilirsin. melee speed ve acc almaya çalış. luck pek işe yaramıyo gerçi ama belki ilerde işe yarar.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Alomatik_2k, 21 Şubat 2005 12:48 tarihinde demiş ki: luck pek işe yaramıyo gerçi ama belki ilerde işe yarar. luck ise yariyor daha fazla credits lootluyosun bide jedi isen ölünce daha az xp gidiyor diye biliyorum[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 jediliği bilmiyodum da credit olayını biliyodum ama adamdan 100 kredi çıkacaksa 110 kredi çıkıyo. janta kesince içinden 3 credi çıkmıştı. işe yarıyo ama bi işe yaramıyo diyelim.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 janta dan bile kredi çıkarıyorsa hakikaten yarıyormuş işe :)[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 walla luck dan mı bilmiom ama dün 2 pearl tune ledim 1er saat arayla 49/49 dmg, -9 fc çıktı ikisi de hehe jedi için melee def süper olur ayrıca melee acc ve seed de büyük kolaylıklar sağlıyo.. official forumlarda ranged lerin kısa zamanda fixleneceği yazıyodu hatta çalışıo die idda edenler bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar