Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ulan resim koysanıza studyoya giderken felan millet sizi görsün sonra çıkacaksınız konserde kimse tanımayacak :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ilk biz çıkacaz abi işte distopia yız biz diecez, daha ne olacak.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bilete gerek varmı giriştemi veriyoruz parayı ?[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 girişte bilet alırsınız. fiyat farkı yok.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Haydi Bakalım Mortis Başarılar dilerim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eee neymi$ ne degilmi$ bu distopia? =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 oh be çaldık geldik! iidi baya. pek kişi gelmedi ama. düzgün çaldık, dinleyenleri coşturduk. ilk konserimizdi distopia ile mutluyum.! sticky den kaldırabilirsiniz artık :) daha nice konserlere.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 menejerlerin 80630 üyesi olması gerekiomu$.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 cok pis kazidik. bi dahaki konserde görüşmek üzere.[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Biz sahnedeyken gayet güzel havladım çokta eylendim umarım aşaadakilerde eylenmiştir.. Hellstaff sahnedeyken iki kere pogodan kurtardıım kıza sonra kafa attım headbang yaparken. Art of Violence ve Moribund Oblivionda terasta bira ve musiki keyfi yaptım.. Ne diim çok eylendim.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar