Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hmm tabi kendi yorumuyla o şarkıyı sever miyim gene bilmiorm keşke dinleyebilseydik..sen de yok mu o coverlarınız kayıtları alsam ya merak yaptım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hiç kayıt yapmioruz şu konseri atlatalım da beste falna çalışııoruz bol bol, sonra yaparız kayıt :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ii bakalım ben de denicem pederden para koparırsam gelcem direk..buarada kafayı yicem bu winamp 5.05 strata mı ne war her şarkıda media library mi ne onu açıo nası yoksetcem bnu ya delirtti her şarkıda tekrar açılıo :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 haha çözdüm eksi minibrowserın yawşaklııymış o :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Past Members: Guitars - Bedirhan :D emektar eski gurubum benim :D başarilar dilerim mortis gelmeye calisicam bende[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 21 Ocak 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mortis playlistiniz nedir meraq ettim :)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bedocum teşekkürler, bekleriz konsere :) Playlist'i tam olarak belirlemedik. Üzerinde çalışıyoruz. İlk konserimiz olduğu için . 3 cover 3 beste çalmayı düşünüyoruz. ilerde sırf beste çalarız arada cover yaparız. Şu an bestelere yoğunlaşioruz iki şarkımız tamam Absence of Hope (9.05) Wings of Self-Destruction (5.27) Üçüncü bestenin üzienrde de çalıışıoruz. Cover olarak da stüdyoda geçen gün My Dying Bride - She is the dark'ı çaldık baya başarılı oldu onu kesin çalacaz. Saturnus ve Katatonia düşünüoruz diğer 2 cover için ama önce besteler olsun , coverlar kolay.. 1 ayımız var daha :) 1 saat sahnede kalacaz. Bunun sahneye inmesi çıkması, şarkı aralarında beklemesi falna filan derken yaklaşık herhalde bi 45-50 dakkalık şarkı çalabiliriz. Biz de o zamanı 6 şarkıyla dolduracaz. Veya bi 4. beste tadında Intro instrumental bişeyler yapabiliriz. ki elimizde öle çok beste var sadece grupla birlikte tam oturtmadık. [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 21 Ocak 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mortis solicitude,silence LASTDANCE isterizz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Tiamat - Whatever That Hurts ve hemen ardından Tiamat- The AR çalmaya karar verdik... :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yaklaşıyor diyorum... ups[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Son Playlistimiz şu şekilde, intro daha bitmediği için uzunluğunu bilmiyorum.... Pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum şu dakkadan sonra, çünkü konsere az kaldı :) 1) Distopia - Intro(Instrumental) (????) 2) Distopia - Absence of Hope (8.32) 3) My Dying Bride - She is the Dark (8.23) 4) Distopia - Wings of Self-Destruction (7.08) 5) Tiamat - Whatever That Hurts (5.48) 6) Sentenced - Farewell (3.44)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 05 Şubat 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya bunun sonuna bide mor ve otesinden bir derdim var eklesek iyi olacak ama[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 wings of self destruction çalana kadar duum çalsanıza abi, millet eğlenir hem[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Mortis, 17 Ocak 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Cover olarak My Dying Bride - She Is The Dark ve Saturnus - Christ Goodbye düşünüoruz, 3. ye karar vermedik daha Katatonia dan olabilir... Bu durumda orda olcam. Düzgün yapın gözünüzü seveyim =) Mdb'ye hürmet. Ha bi de RTN de Moribund'un bageti tutmuştum. İkincisini de alırım gelmişken. haha[signature][hline]G3nk is not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Coverlar iyi baya da tiamatın solosunu daha çalışmadık üşeniorz , ya sallıcaz ya da oturup çalışcaz eheh.. bakalım.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ne demek sallicaz lan soloyu agazimi bozdurma benim aaaa! sallicazmiş iiice salpa sarmayin bole ... nıt nıt hersey bole baslar ilk once üşenip soloya kassmassin sonra rifleri unutur atlarsin OLMAZ OLAMAZ!! heleki sen bole bisi yapmamalisin gokhan :)[signature][hline]imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Infernal_Reborn, 05 Şubat 2005 18:10 tarihinde demiş ki: wings of self destruction çalana kadar duum çalsanıza abi, millet eğlenir hem DUUM u çaldirmam ben orda! onu da inşallah bir `Dethkrüsh` konserinde dinlersiniz:)[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mortis, 06 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Coverlar iyi baya da tiamatın solosunu daha çalışmadık üşeniorz , ya sallıcaz ya da oturup çalışcaz eheh.. bakalım. eşşekler gibi çalişacaksin.[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Basarılar dilerim konserde:D moribundda iyi bir gruptur ilk defa rottinh konserinde dinledim arada 2 tane vokal cikti bi sarkida orda bayildim zaten olaya:d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 umarım moribund RTN deki performasını sergilemez. türk black metalinin daha iyi yayılmasını sağlar. sizede başarılar. p.s:keşke pogrom dan ayrılan duygu moribund a gelse.böü [signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= [Bu mesaj Hassan tarafından 17 Şubat 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mortis siz DUUM'cumusunuz uehuehuejuhje :lol: Şaka bi yana başarılar diliyorum ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eheh valla Duumcuyuz ya! destek olan herkese teşekkürler, 3-4 gün kaldı konsere her gün stüdyodayız, şarkıların hepsini hatasız çalioruz şu an, tabi konserde ne olur neler bekler bizi bilemioruz.. inşallah bi aksilik çıkmaz.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 :-O böle bakan gözler varken şaşırabilirsiniz :)[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beste çalarken zaten milletin coşmasını beklemioruz , herkes öle durup bakacak :), coverlarda coşsunlar yeter eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar