Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya zatne ilk biz çıkıoruz doom deathiz biliosun sonraki grup da death gore yapio ondan sonra hellstaff ve moribund bilekçi tayfa arkadaşlar moribund çalarken zeybek oynamayı düşünüo ! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 zuzu iyi oynarız ozaman ben pek odunumdur anlamam ama sallarım 2 zeybek manevrası ordan :) doom olayına geliom zaten destek olmamız lazım birbirmize az kişiyiz zaten :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet ya destek iyidir ... bu arada 80630 e topic açmıştım dream tv ide yüxexesi sunan güven abimiz mesaj atmış : "öncelikle başarılar... radyo ve televizyon programlarımız, moribund oblivion'un resmi basın destekçisi sayılır... elinizde amatör de olsa bir video kaydı varsa ve edinirsem sevinirim... tanıtımlara ekleriz" demiş :) ama video muz yok :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 haydee hemen çek kaldır grup elemanlarını yataktan çalın hemen bişiler :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya ben video olarak , şey düşünüodum şöle bebekllik hallerimizin videosunu falan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 la mortis olm ece li videoyu yollasana daha ne duruyosun :D rehersal yapmaya gittiğinizde stüdyoya ozaman çekersiniz işte bişiler Distopia tişörtleri falanda basın herkes öle gelsin hatta :) Official Merchandise:)
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 mortis tebrikler ![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 teşekkürler cnm...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tebrikler, basarilar. istanbulda olsaydim keske[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bence ayvalıktaki o akşamın videosunu koyun. hani böyle ben senin kıçının fotosunu çekerken falan. :b gratz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise>
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mortis, 18 Ocak 2005 02:19 tarihinde demiş ki: aa sölemeyi unutmuşum eheh :) Distopia Doom/Death Metal Grubudur... black metal diil. ben moribund mudur nedir onun içün dedim ztn[signature][hline]-Old School Keşh-
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Darestan, 18 Ocak 2005 11:40 tarihinde demiş ki: la mortis olm ece li videoyu yollasana daha ne duruyosun :D bu da eceye takmış 4. kez ece dio..aşıkmıdır nedir ehuehu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahha harbi nedir bu ece sevgisi ya bu arada afiş resmini Albüme koymuştum ama uygunsuzmuş o yüzden kaldırılmış herhalde.. http://distopia.garaj.org dan grup hakkında biraz bilgiye sahip olabilirsiniz... [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally![Bu mesaj Mortis tarafından 18 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Gilean, 18 Ocak 2005 16:24 tarihinde demiş ki: bu da eceye takmış 4. kez ece dio..aşıkmıdır nedir ehuehu hadi len :) süper komik bi video bikerem o,hem kız güsel çalıodu valla hakkını yemeyelim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tebrikler...Darısı başımıza d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Demise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Moribund daki eLemanLarın gecmişinide biLiorz!!! Karı-kız merakLısı paLyacoLar!!! Sizin için üzüLdüm dogrusu![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya ne üzülüosun koçum biz oraya çıkıp müziğimizi yapacaz, umrumda diil moribund oblivion falan...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Demise, 19 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Moribund daki eLemanLarın gecmişinide biLiorz!!! Karı-kız merakLısı paLyacoLar!!! Sizin için üzüLdüm dogrusu! valla ne bildiini merak ediyorum açıkçası? kim o karı kız meraklısı olan? bundan kime ne o ayrı da...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehe o kıllı göğüsle bembeyaz suratla bide kafadan kan akan imajı kız götürmek için yapıyo dimi elemanlar. :)) rofl cidden kime ne bundan saçma bi yorum olmuş. Mortis bi daa başarılar bakalım daa bayada varmış 20 şubata. bi daa tebrik ederiz Mortis ekipman ne kullancaksınız ?[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 buarda mortiz siteden coverladıınız parçalardan saturnus christ goodbye she is the darkı falan dinlemek istedim linkler biyere çıkmıo nedir o muabbet anlamadım dinleyemio muyuz ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yok dinleyemiosun link ne için bilmiom galiba lyricler için, :) şimdi stüdyodan geldik, absence of hope u çaldık(Bizim beste) She is the darkı çaldık (harika oldu ağlıcaktım zevkten:) ) bi de yeni beste yaptık o da baya kral oldu.. Doom falna yapioruz ama son derece gaz oluyor şarkılar.:) yani 20tempolu doom diil eheh..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hehueh merak yaptım şimdi nası yapıosunuz silence,solitude falan da war merak ettim vokal nası yapıo christ goodbye falanları[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 böle BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ die yapio :) eheh yapio işte kendi çapında o da insan sonuçta :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehe benzio mu sıçıo mu merak yaptım ondan mesela odtüde de bi hatun war doom grupları falan var komple hatunlar kız da scream-brutal wokal war mdb coverları yapıolar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yok sıçmıo ama vocalin taklidini yapmio ki cover da odur. yani vocalini onun vocaline benzetmeye çalışmıo, kendi sesiyle yapio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar