Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Şubat Moribund Oblivion konseri (Distopia da çıkıyor..) :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya zatne
ilk biz çıkıoruz doom deathiz biliosun
sonraki grup da death gore yapio
ondan sonra hellstaff ve moribund bilekçi tayfa

arkadaşlar moribund çalarken zeybek oynamayı düşünüo !

:)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
zuzu iyi oynarız ozaman ben pek odunumdur anlamam ama sallarım 2 zeybek manevrası ordan :) doom olayına geliom zaten destek olmamız lazım birbirmize az kişiyiz zaten :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
evet ya destek iyidir ... bu arada 80630 e topic açmıştım
dream tv ide yüxexesi sunan güven abimiz mesaj atmış :

"öncelikle başarılar... radyo ve televizyon programlarımız, moribund oblivion'un resmi basın destekçisi sayılır... elinizde amatör de olsa bir video kaydı varsa ve edinirsem sevinirim... tanıtımlara ekleriz"

demiş :) ama video muz yok :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
haydee hemen çek kaldır grup elemanlarını yataktan çalın hemen bişiler :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
ya ben video olarak , şey düşünüodum şöle bebekllik hallerimizin videosunu falan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
la mortis olm ece li videoyu yollasana daha ne duruyosun :D

rehersal yapmaya gittiğinizde stüdyoya ozaman çekersiniz işte bişiler

Distopia tişörtleri falanda basın herkes öle gelsin hatta :)
Official Merchandise:)
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 18 Ocak 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
aa sölemeyi unutmuşum eheh :)
Distopia Doom/Death Metal Grubudur... black metal diil.
ben moribund mudur nedir onun içün dedim ztn[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
said:
Darestan, 18 Ocak 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
la mortis olm ece li videoyu yollasana daha ne duruyosun :D

bu da eceye takmış 4. kez ece dio..aşıkmıdır nedir ehuehu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:

ahha harbi nedir bu ece sevgisi ya
bu arada
afiş resmini Albüme koymuştum ama uygunsuzmuş o yüzden kaldırılmış herhalde..
http://distopia.garaj.org dan grup hakkında biraz bilgiye sahip olabilirsiniz...
[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 18 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 18 Ocak 2005 16:24 tarihinde demiş ki:

bu da eceye takmış 4. kez ece dio..aşıkmıdır nedir ehuehu

hadi len :)
süper komik bi video bikerem o,hem kız güsel çalıodu valla hakkını yemeyelim
Mesaj tarihi:
Moribund daki eLemanLarın gecmişinide biLiorz!!! Karı-kız merakLısı paLyacoLar!!! Sizin için üzüLdüm dogrusu![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
ya ne üzülüosun koçum
biz oraya çıkıp müziğimizi yapacaz, umrumda diil moribund oblivion falan...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Demise, 19 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
Moribund daki eLemanLarın gecmişinide biLiorz!!! Karı-kız merakLısı paLyacoLar!!! Sizin için üzüLdüm dogrusu!

valla ne bildiini merak ediyorum açıkçası? kim o karı kız meraklısı olan? bundan kime ne o ayrı da...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
ehe o kıllı göğüsle bembeyaz suratla bide kafadan kan akan imajı kız götürmek için yapıyo dimi elemanlar. :)) rofl

cidden kime ne bundan saçma bi yorum olmuş.
Mortis bi daa başarılar bakalım daa bayada varmış 20 şubata. bi daa tebrik ederiz

Mortis ekipman ne kullancaksınız ?[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ?
-Yok sağol bilader
Mesaj tarihi:
buarda mortiz siteden coverladıınız parçalardan saturnus christ goodbye she is the darkı falan dinlemek istedim linkler biyere çıkmıo nedir o muabbet anlamadım dinleyemio muyuz ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
yok dinleyemiosun link ne için bilmiom galiba lyricler için, :)

şimdi stüdyodan geldik, absence of hope u çaldık(Bizim beste) She is the darkı çaldık (harika oldu ağlıcaktım zevkten:) ) bi de yeni beste yaptık o da baya kral oldu.. Doom falna yapioruz ama son derece gaz oluyor şarkılar.:) yani 20tempolu doom diil eheh..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
hehueh merak yaptım şimdi nası yapıosunuz silence,solitude falan da war merak ettim vokal nası yapıo christ goodbye falanları[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
böle BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ die yapio :)
eheh yapio işte kendi çapında o da insan sonuçta :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ehe benzio mu sıçıo mu merak yaptım ondan mesela odtüde de bi hatun war doom grupları falan var komple hatunlar kız da scream-brutal wokal war mdb coverları yapıolar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
yok sıçmıo ama vocalin taklidini yapmio ki cover da odur. yani vocalini onun vocaline benzetmeye çalışmıo, kendi sesiyle yapio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Yeni Oluştur...