Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet ilk grup olarak Distopia yani biz çıkıyoruz. İlk konserimiz olacak... Diğer gruplar hakkında da bilgi vereyim. The Art of Violence, May Day stüdyosunun sahiplerinin grubu, kendileri Death/Gore yapıorlar. Shafttaki May Day konserinde Silent Violence adı altında çıktılar. Hellstaff da bizim arkadaşların grubu. Onlar da May Day konserinde Dark Shroud die çıkmışlardı. Black metal yapiorlar onlar da... Moribund oblivion hakkında yorum yapmıyorum, duymuşsunuzdur.. RTN de çıktılar Moonspell, Rotting Christ gibi grupların alt grubu olarak performansları oldu... Budur...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally!
requem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Distopianın konserine gitmeyen dop olsun.Şaka bi yana elemanlar çok sağlam çalıyo kaçırmayın derim!!
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ve sahnede mortis ! başarılar diyiim umarım ilk konserinizle yeni ufuklara açılırsınız :tebrikz: [Bu mesaj Darestan tarafından 17 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 playlist yazarmısın ne çalacaksınız?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kesin absence of hope :D mortisin 10 kere sil baştan yazdığı şarkı :)
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Delanoresse, 17 Ocak 2005 23:03 tarihinde demiş ki: mortis'im senin bu tipler arasinda isin ne ya. :( ya en azından Gay Barlarda DJlik yapan tiplerin arasında takılmıorum :) bu arada playlist tam olarak hazır diil 1 ay var çalışıorz ama 3 cover 3 beste düşünüoruz. 1 saat zamanımız var bestelerimiz 8-9 dakka civarında olduu için ve coverladıımız parçalar da uzun olacağı için yetio 1 saat. Cover olarak My Dying Bride - She Is The Dark ve Saturnus - Christ Goodbye düşünüoruz, 3. ye karar vermedik daha Katatonia dan olabilir...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Draven Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yuru be mortis. umarim cok guzel bi konser olur. cok buyuk bir olay bir grubun boyle bir seyde yer almasi. bundan sonra baya etrafa acilcaksiniz daha cok fanlariniz olucak. resim/video/audio kayit yapmassan varya o adamdan better kanlar akar
Predator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aha ben yazıyodum tam Draven sözlerime tercüman olmuş kayıt mayıt bişeyler alın. biri video falan çeksin ha istiyoz burda 1 dk falan filan ayrıca helal valla atmışsın müzik dünyasına adımı hayırlı ola Mortis :)[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehe kaydeden arkadaş yine ECEEEEEEEEE diye bağırsın hatta :D ehe ama cidden kaydedin bişiler iyi olur
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahah ece yok artık ... :) kaydetmeye çalışırız tamam :) saolun bu arada desteğiniz için.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tebrikler ve şimdiden başarılar ;)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
requem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ulan çok duygulandım; en önde kafa sallamayan şerefsizdir laann!!
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Mortis, 17 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki: evet ilk grup olarak Distopia yani biz çıkıyoruz. İlk konserimiz olacak... Eyoo :) :tebrikz:[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehe daha önceden bakmayanlara tavsiyem olsun aratın bu mortisi kayıtları çıkacak bitane izleyin bence :) ece lafı süperdir tabi
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 10 subatta falan uplayin bi hafta bir sticky yapalim su topici hehe
Berk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gay mortis sahnede! şaka bir yana ben de okulda bir iki kişiye yolalyalyım da dinlesinler,
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 10milyona 2 bira olsa daha iyi olur ama vaskit bulursam yalnız bırakmam[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 walla sizin grubun müziğini sevmem etmem açık açık söyleyeyim hakaret olmasın. benim için black metal tek isimden ibaret oda venom. ama mayday'in sahipleri dinlenilir.[signature][hline]-Old School Keşh-
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aa sölemeyi unutmuşum eheh :) Distopia Doom/Death Metal Grubudur... black metal diil.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
farewell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Distopia olarak orda olucaz olmasina , ama bu afişe feci fitil oldum lan ben. ne olum bu. logomuzu yolladik ettik şudur budur , itler logoyu koymayi birak , sanki yabanci grupmuş gibi göklere çikartmişlar moribund u. of of , beynim dönüyo aman aman.. e Mortis , ne bok yiycez biz..[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buarada mortis benim okul 21 şubatta başlıo ama çılgınlık yapar gelebilirm büyük ihtimalle okulun ilk günü satarım ama ben kadıköyde arka oda'dan başka yer bilmiom beni alcaksınız seni izlemeye gelioz okadar.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayıp ettin ya, herhalde haberleşiriz senle hallederiz o işleri sorun etme sen[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ciddi sölüom ya pederden ilk paraya kopardıımda direk ordaım zaten eski kız arkımın evinde kalırım yüzsüz yüzsüz.. 1-2 hafta erken gelebilirim ista ozaman hoş olur yada gelir 2 gün senin konser için kalırım orda bilmiorm şuan ilk dönem pedere baya döşedim bi de saolsun dandik siemens s65 kitlendi kaldı bu akşam..paso masraflardayım ilk yüzsüzlüümde kaçcam burdan oraya sora ankara artık.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tamam tamam sen gel yeterki :) varya inşallah güzel olur konser ya tek dileğim ve temennim bu ! ehehe[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehe olur işalla mamı mötü satcas görelim die pek de bilek bi halim yok yemesinler de bar da beni kara boyalı amcamlar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Öne çıkan mesajlar