pnr_bsrn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar selam. henuz katıldım aranıza.aranızda şilede ekonomık,temiz,güvenli bir pansiyon bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hmm..pansiyonla ilgili bi fikrim yok ama,sahilde yatardım herhalde, sileyi ozledim gitmeyeli 3-4 sene oldu.1.5 saatlik yol olmasına ragmen gitmiorum.bi degisiklik avrmı oralarda.kalabalık dısında :P. bizim bi kanka cankurtaran abi vardı,ak saclı bole :P duruomu acaba oralarda.sile yazısını gordum gitmek istedim simdi pff :P.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnr_bsrn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya iii soyluyosun sahıl falan ama bu zamanda zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu aylardaysa tabi zor : ),[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bu aylarda zor dur tabi :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 belediye evlerine git[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Beledıye evlerı Rlz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar