Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsankazani.Com


mania

Öne çıkan mesajlar

http://www.insankazani.com gerçekten de güzel bir fikir olarak ortaya çıkmış. Site için "İnsan Ansiklopedisi" sloganı yanlış olmaz sanırım. Zira sitenin genel amacı isim ve soyisim lere yorumlar yazabilmeniz. Yani tanıdığınız bir ismi her yönüyle ele alabileceğiniz bir sistemi var. Bunlar ünlü kişiler de olabilir hemen yanıbaşınızda duran bir arkadaşınızda. Siz ismini girip konu açıyorsunuz ve tanıyan herkes o kişi hakkında bildiklerini yazıyor. Yani tam bir insan ansiklopedisi.

Siteye genel olarak üniversite öğrencileri ve özellikle Yeditepe Üniversitesi ilgi gösteriyor. Ama hedeflenen elbette Türkiye'deki tüm üniversiteler ve özellikle genç kesim. bana göre hakettiği ilgiyi göremeyen bir site. Bu da size kalıyor tabiki. Tanıtımını yapmanızı rica edebilirim yani. :))

http://www.insankazani.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bilerek veye bilmeyerek ekşiden esinlenildiği kesin. bana biraz sakat bi iş gibi geldi. moderasyonun çok sıkı tutulması gerekir. bir de nası desem böyle dedikoduya benziyor.

hani herkesçe tanınan adamlarla ilgili bir şeyler yazmak tamam da böyle bir garip :hmm: çok beğendiğimi söyleyemem :tdown:[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...