Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para ve item...


Tezer

Öne çıkan mesajlar

Hayat bir güzel osla. Arkaaşların galeyanına geldim paramın yarısıı kaybettim. GLacier blast bulmam gerek şimdi. Ben de deli gibi para arıyorum. Ama sana bir yardım da buluanbilirim. En fazla para Abyss Dungeon'da çıkar. (kolaylık derecesi açısından tabi bu) Magesen en fazla parayı orada yaparsın. Üstüne Abyss Gem Chitin gibi güzellikler tamamlar olayı :)

Ama orada orclar yada insanlar rahat vermiyorsa goblinleri öldür. Para-exp-item 3lüsü gayet iyidir. birde uyarı. Item istiyorsan güçlü şeyler keseceksin. Yaşamak istiyorsan güçlü şeylere yalnız gitmeyeceksin. Para istiyorsan güçlü şeylere beraber gittiğin kişi güvenebileceğin biri olacak.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitledin beni o kadar çabuk yazıcagını düşünemedim eheh
bir provoker bulup abyss toplayabilirsin bu zaten en kolay iş muhtemelen bilirsin.
goblin kesebilirsin burst yada infernonun damageı yetiyorsa, ordanda iyi para döndürülüyor.

daha birçok şey sıralanır tabii bunlar %80 sermaye yaratmak içindir.
asıl para kazanma olayı kafayı kullanıp merchant olayına girmekten geçiyor ki bu konuda abyssten yaptıgın sermayeyle yada kırdıgın abysslerden çıkan chitin yada silahları upg. ederek yapabilirsin.
mesela rogue chitin lerini +6/10 yada riske girmeyip +5/8 yaparak satabilirsin. eger yakmazsan masrafın
(3.5 chitin) +(1.2 bes dex) + (4 nus 1.1m / nus 1.3) = 5.8 yada 6m .
chitin rogue ların +6/10 ları 17-14m +5/8leri 10-12 m arasında satılıyor. bu sadece bir örnekti tabiiki başka şeylerde upg. edebilirsin.
mesela stafflara elemental ekleyip satabilirsin. alchemy +5/40 ı 3m den okutmuştum 4 nus+ 1 nes +alchemy staff (1.5m) masraf yaparak. biraz karışık görünüyorda önemli olan oyun içi fiyatları bilmek.

not: bu dediklerimde yakma ihtimallerin hep olucaktır onun için tüm paranı tek birşeye yatırma eger riskli görünüyorsa +4 +5 i geçme ama kâr düşer.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Satılmama ihtimalini de her zaman göz önünde bulundur. Biraz para ayır. Mesela haftada en az 2 kere Abyss dungeon yap. Bütçene baya yardımcı olur. Gemleri uygun bir fiyata satarsan (misal 175K ) herkes tepeen üşüşür. "Bu gece satmıyorsun ya" şeklinde sorualr alırsın :) İnsanlar seni tanımaya başlayınca da elindeki + veren earingleri beltleri çıkar satışa. Millet seni zaten kontrol edecektir. O zaman görüp alabilirler. Yalnız Merchant olmak için her zaman pazarı takip etmelisin unutma. Yaratık kesip başkalarına satmak zor ama karlı iş :) Mesela ben bir chitin buldum baay ucuza. Elimde patladı. Hala satmaya çalışıyorum. Kullanamadığım armorlar ve silahlardan müze açacam yakıdna :) kimse almıyor :P[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogru fiyat çok önemli artık eskisi gibi otoloot çalışmadıgı için millet cin gibi fiyatları takip ediyor. normalde 15 e satılan +6/10 dex rogue chitinleri 14 e satarsan direk okutursun. en çok giden kıvır zıvır rogue eşyaları , uniqueler ve stafflardır hem saglam para getirirler hemde çabuk elden çıkarlar.

bu arada tek bi postta yukardaki arkadaşın dedigini tavsiye ediyorum nede olsa ice magemişsin yanına bir rogue yada speed potion alıp golemde zorlayabilirsin ama pekte bol çıkmıyor chitinler (en azından bana bayaa kesememe ragmen priest chitinden başka birşey çıkmadı )
[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 21 Şubat 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haaaa birde sakın 500K priest Chitin ohh ohh alıp satarım 1M ye gibi bir düşünceye kapılma. Arkadaşı az makaraya almadık onun yüzünden. Herif servetini yatırdı :D Fİyatlara çok iyi bak. En ucuz eşyalar Priest'lerin çünkü pek fazla priest yok oyunda. Millet pasif olmayı sevmiyor. Ben bile sürekli yanız kaldığım için bir mage açtım. (Priestler hep parti bulur ama kimse konuşmaz onlarla. Tek duyduğun "buffff heallll" olur)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
teufel, 21 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Eğer sağlam arkın varsa golem party yap iyi itemlar dusuyor şanlıysan roque chitin cıkar zengin olursun ben ole zengin olmustum


zengin... Sen zengin görmemişsin.:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir diger en hızlı para edinme yonteminiz de gidip yuksek level li tipler bulup kardesh abi gibi agızlarla yaklasıp onu versene bunu versene,karakterim soyuldu bana yardım etsene tripleridir.
boyle insanlar cok olmakla beraber pek de sewilen insanlar degildir,hatta sahsen nefret ederim o insanlardan.klanım dısından bana gelmesi hc sohbetim olmayan tanımadıgım bir insanın dilenci gibi para item dilenmesi hoshlanmadıgım bir durum.Klan ici boyle birsey olması pek kolay olmaz oyle item dilenen biri klanda duramaz zaten yardıma ihtiyacı olanı biz zaten tespit eder ve yardım ederiz. Surekli birilerinden birseyler istemek yerine otur kendin kas insanlar senin cabanı gorsunler.Arkadaslar mumkunse boyle para ve item kazanma olaylarını tercih etmeyin.cok asaılık gorunursunuz dısarıdan bakıldıgında eger bu yolu tercih ederseniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yaparsanız yapın "Abi bana para ver karakterim şooldu" gibisinden bişey deme. Bizim Strahd adında bir arkadaş var. Geçen karşılaşana kadar kendisini yabancı sanıyordum. Her neyse. Adam iki kez hack yemiş bi haftada. Hala bir şeyler bulup satarak devam ediyordu. Helal olsun ona da :) Aslında en iyi para kırma yöntemi merchant işte. Hiç olmadı öldürdüklerinizden çıkan silahları 2000 gibi fiyatlara satın. NPClere sattığınız fiyattan yüksek olduğu süree önemi yok. Mesela geçen piyasada 45 vuran 40 poison damage veren bir scyhte vardı 20000 e. Hala öyle siahlarda satıyorum. Genelde Nooblar alıyor :)[signature][hline]Buyu
Lvl 4x Mage
Effect klanı
Diez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanıtlarınız için teker teker hepinize çok teşekkür ederim.

Dilenmek gerçekten çok kötü bir şey bunu başka online oyunlardada sinir bozucu bir şey olduğunu biliyorum (UO'da genelde bir çok kişi benden dilenirdi ve güzel bir şey değil hatta seviyesizce ve çok kötü bir şey)

İyi Oyunlar...[signature][hline]Nation=El Morad
LvL=4x
Server=Diez

[Bu mesaj Tezer tarafından 21 Şubat 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...