bilkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Restart atmaya gerek kalmadan rami boşaltabilecek bir program var mı?Herhangi bir program çalışmıyorsa rami boşaltmanın bir zararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 FreeRam http://www.yourwaresolutions.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 rambooster[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 FreeRam i indirdim, fakat rami boşaltmakta başarılı olamadı.Önce 40 mb boşaltmasını istedim aksine 2 mb arttı , 30 ve 20 mb lık isteklerimde de hicbir değişiklik oluşturamadı. 128 Mb ramim var acaba kapasite miktarı bunda etkili olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 muhtemelen xp kullanıyosun. xp de arka plan hizmetleri vardır. onlar epey bi ram kullanıyo. onları durdurmak istersen denetim masası -->yonetimsel araclar --> hizmetler e baka bilirsin ama sana tavsiyem bilmedigin seylerle pek ugrasma. (en azından sistem yedegini almadan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 win 2000 kullanıyorum, 256 ( 2x128 ) ramim vardı biri bozulunca bu hallere düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Freeram calısırken üzerine sag klik,Try to free ...ram ama 128 ram kasar bence normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Oncelikle Windows 2000 kurmasaydın bence xp daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 128 ram ve xp? Bence pek hoş olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar