_Faramir_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 su an xp yuklu ama 98 se ihtiyacım var. 98 i sonradan yukleyince başlangıcta sistem secme kısmında sorun olurmu olursa nasıl halledebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 boot.ini dosyasını kendin yazman gerekir. istersen bir aç, bak yazabilirim dersen giriş. birden fazla işletim sistemi kurarken de eskiden yeniye ve linuxten windowsa doğru yükleme yapılması gerekir[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 işte sorunda orada cıkıyo ortaya. benim bu sistemi silmeden 98 yuklemem lazım. boot ini hazırlaması kolay o isin basit kısmı esas zoru acaba o boot ini 98 de de aynı sekildemi işliyo. cunku dogal olarak acılırken once 98 i soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki: boot.ini dosyasını kendin yazman gerekir. istersen bir aç, bak yazabilirim dersen giriş. birden fazla işletim sistemi kurarken de eskiden yeniye ve linuxten windowsa doğru yükleme yapılması gerekir evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar