Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borland C++ Builder 6.0!

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar size bir kac sorum olucak...
1-c++ ile c++ builder farklımı?
2-ben c++ builderin kitabını aldım ınternetten enrden ındırebılırım?
3-en son surumu 6.0 mı?
4-prestige education center'ın c++ buılder 6 zirvedeki beyinler (yazarlar=nihat demirli , yüksel inan) guzel kalıte bır kırap mı almısım? yararı olur mu?

Şimdiden Tesekkurler[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

c++ programlama dilinin ismi, "Borland c++ builder", "Visual c++" gibi programlarda derleyiciler. Dili kulllanabilmen için derleyiciye ihtiyacın var. Derleyicilerinde kendi aralarındaki farklar IDE leri, kullanım kolaylıkları vb. Hangisinin sana daha uygun olduğunu zamanla öğrenirsin. Yanlız bu programlar ücretli netten legal olarak indiremessin. Ücretsiz c++ derleyicileri de var. Bence ilk önce onlara bir bak googleda bol bol bulabilirsin. Ayrıca bir kitap aldım ben bu dili öğrenirim demek yanlış. Tüm konuları kapsayan tek bir kitap yok. Elinin altında ne kadar çok kitap varsa o kadar iyi. Yine de başlangıçta kitap + net karışımı işini görür. Eğer ingilizcen iyiyse sadece net bile yeterli olabilir.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler arkadaslar ben orjinalını alıyım korsana Hayır kampanyasını destekledıgım ıcın. Cok Tesekkurler[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...