mania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bu sitenin özeti şu şekilde; Site tam bir borsa simulasyonu. Sitedeki tüm borsa verileri gerçek İMKB değerleri. Size üye olduğunuz anda bir miktar para veriliyor. tabiki Sanal Para. Siz bu para ile gerçek veriler üzerinde simulasyon alımlar ve satımlar yapabiliyorsunuz. Bu hem oyun meraklıları için gerçek datalarda oyun oynamak ve kazanma tatmini, hemde borsa ile ilgilenmeyi düşünenler için kendilerini test etme fırsatı sunuyor. http://www.sanalpara.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 güzel fikir .. 0 riskli ,hava kazançlı bişe desene :)[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bence burda bilgilerimizi paylaşalım ben borsa nın "b" sini bilmem :) burda bilgilendirelim birbirimizi[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sitede yer alan forum sayesinde hem borsa oyununu hemde gerçek borsayı öğrenmekte mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hmm evet ama ben borsayı gerçekten oynadığım içşin sanalı pek ilgimi çekmedi ama yararlı bi yere benzio.bilen biri olursa yanında borsa daha zevkli ve kolay öğrenilir.benim babam borsacı elimden geldiği kadar sömürüyorum onu:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: fiona, 20 Şubat 2005 20:10 tarihinde demiş ki: hmm evet ama ben borsayı gerçekten oynadığım içşin sanalı pek ilgimi çekmedi ama yararlı bi yere benzio.bilen biri olursa yanında borsa daha zevkli ve kolay öğrenilir.benim babam borsacı elimden geldiği kadar sömürüyorum onu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar