Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bilen yok mu?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 burada anahtar kelime olarak arandıgında rahatca bulunsun diye uzunca bir başlıkla açtıgım topicimde güzelce anlatmıştım ama görülüyorki arama yapılmamış :yapma:[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla net warcraft die arattım senın topic i gormemısım :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silentwalker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 blizzardin sitesinden links kismina gir oradan warcraft ile ilgili 2-3 tane link çikiyor bu linklerden birisinde var(v1.17) bu versiyonu kurduktan sonra battle nete girebiliyorsun tabi baska sorunlarin yoksa Ama en sinir oldugum birsey var oda bu versiyonu kurduktan sonra world editorun açilmiyor olmasi !! belki sizde bana yardim edebilirsiniz world editor ve battle net ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar