ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İsmini unuttum ama bildiğim kadarıyla bir çalışma sonrası hemen hemen bütün torrent siteleri ya kapatıldı ya da paralı hale getirildi. Parasız torrent sitesi bilen varsa lütfen buraya yazabilirmi. Hem ne kadar çok kişi yazarsa o kdr kişi yararlanır milletinde işine yarar.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Yorulduk topluca arama diye inlemekten. http://forum.paticik.com/view.php?id=104342[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Pardon aktif konularda görmeyince yoktur diye düşünmüştüm...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arama da o yüzden var.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 W3r3wolf bu sekilde bunun onune gecemezsin, arama yaparsın ama gözden kacar, aradıgın anahtar kelimenin 1 harfini yanlıs yazmıstır adam bulamazsın v.s gerci torent baya populer 1 konu ama bende sizden sıkıldım walla arama yap arama yap arama yap, inanın siz daha cok pisletiyorsunuz forumu[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar