MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yemiyorum yediriyorum, sevişmiyorum seviştiriyorum felsefesine dayanaraktan benim mişa'yı çiftleştiriyorum bugün. İkinci kez baba olacak. Fakat bazı sorularım var. Çiftleştikten sonra davranışları değişir mi? Karı istirem triplerine girer mi? Daha azmadı ama hatunu görünce azar mı? 1 hafta aynı evde kalacaklar.. E azsın artık.. Seviştikten bir hafta sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum.. Ulan 1 hafta önce kraldık şimdi gay olduk falan diye ruhsal bunalıma girer mi? Sevişmeden önce ve sonra dikkat etmem gerekenler nelerdir? Ne derece güvenli sex?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Ocak 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bence veterinerine danış =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: DiaBLeSSe, 31 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Bence veterinerine danış =o) aa diablesse gelmi$[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 veterinere danışacam zaten de.. Birde kedi sahiplerinden yorum alayım diye sordum. Yani onların kişisel görüşleri..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bizim kedimiz dişi =o) Damat istiyor shu aralar cılgınca ama daha 6 aylık o yusden biz vermiyoruz =o) babası (wendigo) izin vermiyor.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 Ocak 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: DiaBLeSSe, 31 Ocak 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Bizim kedimiz dişi =o) Damat istiyor shu aralar cılgınca ama daha 6 aylık o yusden biz vermiyoruz =o) babası (wendigo) izin vermiyor. hakli walla.daha ya$i kaç ba$i kaç onun =o)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benim bi köpegim var 6 yaşinda bugune kadar 5 farkli dişiyle denedik ama olmadi çiftleşmedi hiçbiriyle. haywanlarda gay olabiliyormu ?[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ehueheuehu ciddi misin?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Avp fransada bir söz vardır ama alınma =oP Köpekler sahiplerine benzer die =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 (bkz: et tu brute) Yapma be avp. Seviyoduk seni. Olmadı şimdi.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaf kariştirmayin şimdi fransayi filam =) ama gerçekten yaf napmaliyim kopegi acep yapay ayilarla vs.lerle cok haşir neşir oluyo ondanmi gercek hatun görünce kaçiyo ?[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence bi veterinere görün[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benmıi ? ;)[hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah [Bu mesaj avp tarafından 31 Ocak 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: DiaBLeSSe, 31 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Avp fransada bir söz vardır sadece fransada mı var? Almanya ya gidince bu söz yok mu oluo? ahah neyse geyiğim sabah sabah.. edit: geyik değilim insanım...[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Ocak 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nedanko bence kediyle beraber sende bi veterinere görün tabi avp de büyüklerimiz bi laf dediyse doru demislerdir =)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben bi sana görüncem undom sora veterinere [signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah [Bu mesaj avp tarafından 31 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cnm benim $aka yaptim be =([signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 görünmek yetiyo mu? telepatik bi yöntem mi lazım bu geyik işini çözmek için. edit:halen insanım..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Ocak 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nedanko $uraya kaydolduumdan beri ilk defa geyik yüzünden monitöre kusmak istedim $u an.. gidiyorum.. =) beni özleyin anaciiim[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: nedanko, 31 Ocak 2005 13:09 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 31 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Avp fransada bir söz vardır sadece fransada mı var? Almanya ya gidince bu söz yok mu oluo? ahah neyse geyiğim sabah sabah.. edit: geyik değilim insanım... Almanyasını çininin bilmemnesini bilemicem. Bilmedim şeyleri de söyliyemicem. Fransada var öle bir deyim ben bunu bilir bunu söylerim. =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hakikaten köpekler ve sahipleri benzeşiyor.Kendi köpeğimden biliyorum,o da benim gibi 24 saat çiftleşmeye,karşı cinsle kaynaşmaya hazır :-p Neyse geyiği bırakalım:) Benim bildiğim kadarıyla kısırlaştırılan hayvanlar belli bir dönem baya durgun olurlar.Sonra bu durgunlukları azalır.Yalnız erkekse kısırlaştıracağın hayvan pek sağlıklı olmayabilir.Çişini yaparken problemler yaşar...[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bugün akşam götürdüm.. Ama çok kötü bişi başımıza geldi.. Şimdi bir arkadaşım evdeydi kız arkadaşıyla. Ben işyerinde telefon açtım, micha yı taşıma kutusuna koy getir dedim. Bu koymuş getirdi. Beraber yola çıktı, mişanın 1 hafta kalacağı eve.. Yolda miyavladı miyavladı.. Çıkardım kutudan, direk yere atladı. Bende sanıyorumki koltuğun altına falan girecek arabanın. Arabada yepisyeni ha.. Ben bunu yukarı kaldırıyorum bu hemen aşağı atlıyo falan en son koltukda durdu, koltuğa sıçtı. Ay çok komediydi ama... Neyseki katı yapmış gazeteyle kaldırdık iz leke felan kalmadı ama çocuğada feci ayıp ettim arabasını bok kokuttum :)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 özledim :([signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahaha koltuğu iyi bulmuş demek kedi, yoksa öyle heryere yapmazlar canım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:142/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok işte koltuğa zorladım hayvanı.. meğerse sıçmak için yere inmek istiyomuş. ben koltuk altına kaçcak zannettiğim için zorladım en sonunda oyleyse oyle dedi ve etti :)=[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar