vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arama yaptım ama inanın aklım allak pullak oldu, bana hangi tur dvd alırsam alıyım zorluk cıkarmadan catır catır yazıcak(+/-, cift katmanlı), hesaplı, ileriye yonelik 1 dvd wr tavsiye edebilirmisiniz, hesaplı olursa sevinirim[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 nec 3500a www.andromeda.com.tr sitesinde en ucuza bulabilirsin bulk al firmware upgrade de yapıcaksın alırsan soyle yardımcı olurum[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dyna sen hangi firmware i kullanıyorsun ? ne avantajı var? ben sanırım LD diye bişi kullanıyorum şu an ama hatırlayamıyorum tam ismini :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 18 Şubat 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dynamick katilmiyorum philips double layer al en iyisi...100 mil + kdv www.arena.com la acalisan bir firmadan almani atsiye ederim[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 tomshardware+chip+donanımhaber ve daha pek cok yerde nec3500a en iyi dvd writer secildi aldım kullanıyorum 30tane dvd yazdım dms,princo,benq,hyundai,fuji markalarını denedim hiç sorun yok hızı süper nette en cok firmware upgrade i çıkan ürün aynı zamanda 218_se benim şuan kullandıgım firmware illegal ver. ve okumadıgı+yazmadıgı boş medya yok[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben de en yakın zamanda almayı düşünüyorum, hazır konu açılmışken 1-2 soru sorabilir miyim? 1- sadece DVD writer ile DVD kopyalamak mümkün mü? yoksa bir de DVD rom'a ihtiyaç var mı? 2- içleri abuk sabuk darmadağınık çantalarca CD var. MP3 komik filmler flashlar ve hatta game save dosyalarım... CD'leri DVD'ye aktarıp data store olarak kullanmak istesem; a) 1 DVD kaç CD alıyor? b) Bu ömür törpüsü bir sürede mi yapılabiliyor? c) CD'lerin içindeki tüm datayı HD'e atmak gerekli mi? Yoksa sürkle bırak CD'leri taka çıkarta bu işi yapabilen yazılımlar var mı? d) HD back-up yazılımı ve gerekli software CD writer ile geliyor mu?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 1-sadece dvd writer yeter one hdd ye atarsın sonra ordan yazarsın a-) bir dvd 4.7 gb bir cd 700 mb oldugunu düşünürsek baya bir alıyor b-) nec3500a almanızı önerirken bunuda ön planda tuttugum için söyledim max 15 dk ki genelde 11-12 dk sürüyor yazması tabi boş medyanın kalitesi ve hızınada baglı, 12* yazmıştım ben 9 dk da bitmişti benq 8* dvd+r ye c-) istersen hdd ye aktarırsın istersen cd romdan dvd writer a yazdırabilirsin , nero ile yaparsın hepsini d-) herhangi bir yazılıma ihtiyacın yok ama box alırsan veriyorlar, en güzeli nero nun son sürümünü dc++ dan çek her işine yarıyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Nec 3500a yı bende rahatlıkla önerebilirim. Hızlı ve sessiz sayılabilecek bir dvd-rw. Şu ana kadar aldığım hiçbir dvd sorun çıkarmadı. Dvd kopyalamak için bir dvd-shrink diye bir program kullanırsan rahatlıkla double layer dvdleri (8,7gb sanırım) kopyalayabilirsin. Gayet kolay bir kullanımı var. Zaten diğerlerini (4,7gb lıkları) aynı cd kopyalar gibi kopyalaybilirsin.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 data yazıcam dvd ye sadece ama +/- olayı dual layer v.s onları pek anlamadım cok cesit var[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hepsiburda.com da nec yok ya :( ufff son kez soruyorum nec iyimidir :)[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 iyidir süperdir dlayer i simdilik pek önemseme ama olsun özellik olarakda nec3500a da var zaten burdan en uygun fiyata alırsın nec i[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dynamic, yardımların için çok teşekkür ederim...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 nec süperdir. ben 200-300 kadar dvd yazdım hala süper durumda. benimkinin modelini bimmiyorum ama markası nec .iyidir iyi. candır[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar