Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule ile download ettiğimiz video'yu izleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cidden kötü şans.... Bugün saymıştım da... 87 tane film çekmişim öyle bir olayla karşılaşmadım... Daha fazla download yapanların da öyle bir şeyle karşılaşmadıklarına eminim :) Hiç duymadım çünkü[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
oyle durumlar arada oluyor filmlerde.emule de aslında cok fazla karsılasmassın ama preview ederek indirmek en iyisidir[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Mesaj tarihi:
said:
mutos, 20 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
oyle durumlar arada oluyor filmlerde.emule de aslında cok fazla karsılasmassın ama preview ederek indirmek en iyisidir

Emulede preview yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak nasıl?[signature][hline]You cannot change your fate...
Mesaj tarihi:
indirdiğin hedeye sağ tıklayıp prewiev seçiyorsun :) Ama her zaman her dosyayı prewiev edemiyorsn. Belirli bir miktarının inmiş olması gerekli.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
lisans sözleşmesi film seni bir siteye yönlendirmek istediğinde de ortaya çıkar o yüzden karşılaştığında bence o dosyadan kurtul..

emule dan çekilen şeyleri preview etmek içinse VideoLAN isimli program 1 numara bence.

edit:
temp folderındaki uzantısı olmayan dosyalar asıl dosyalardır onları preview ederiz.download ederken preview edebilmek için bazen o an kullanımda olduğundan dosyayı başka bir klasöre kopyalayıp orada izleyebilirsiniz.

[Bu mesaj arcane tarafından 21 Şubat 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
preview yapmak icin;

options > files > try to download preview chunks first

tikliyoruz, her zaman olmuyor ama, preview parcalarinin oldugu adamlarda cok ucuk sira oluyor falan.

en iyisi bitmesini beklemek.[signature][hline]taze bitti.
  • Yeni Oluştur...