ugurson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaslar accountumu nisan ayında vatani görevime baslayacagim icin satmaya karar verdim ilgilenen arkadaslar özele mesaj atsın uygun bi fiyat görürsem satarım yalnız tek sartım nisan basına kadar oynamaya devam edicem :) Server: Karakterlerin özellikleri : 1.Slot Jedi : Ugur Mistwalker (IMP) Guild : MasterSw, LS1022, Enhc0002, Defender1001, Power1000, NoviceHeal Kristal: Sayisini bilmiyorum 30 civari power olabilir, 20 civarida color Armor1: %40stun resist, %89 base resist composite armor Armor2: Cloth Set 4 parca +16 Melee Def, +72Defense&Stun (Klasik BE Cloth) Resources & Tool: Ls yapimi icin 15.00 toolvar ve oq998 cond:995 Coppers Weapon: Güzelinden 1Scythe, 1Power Hammer 2.Slot: Reiken Mistwalker neutral Guild : Master Artisan - Master Shipw - Master Merchant - Freelancer2222 Rei nin vendorlarindaki itemlari görmek isteyenler : Dantonie Mining Opa 800m (-256, 3410) Vendorlar: Aritasn Goods1 & 2, LootItems, Resources, ShipChasis, Ship Parts Nakit: 15milyon Veteran Rewards: AntiDecayKit, 2xSelfPowerHarv, 1XWingMini Deeds: 12Tane Ber13 HeavyMining, 1taneBer14 Chemical, 2Tane Eqiupment Factory, 1Medium NabooHouse, 2GenericSmallHouse 1 Adet AV-21 (3k Hamlı) Haftada 3-4tane satiyorum :) Not: 1- Büyük ihtimalle nisan ayini kadar Jedi da ls1033 olurum, 2- FireSpray Ship Sematigi "cikarmis olurum suan 3 parcasi var, bilmeyenler icin firespray gemiler minimum 3 tane yapabiliyorsunuz max: 6 fiyatlari mass e göre 5-15mil arasi gidiyor" 3- Büyük ihtimalle parada 20milin üstüne cikacaktir 4- Vendordaki mal varligimi görmek icin lütfen vendorlari ziyaret edin[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye [Bu mesaj ugurson tarafından 15 Şubat 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 gitmeee lem daha ben kesemeden senin jediyı :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vatan borcu ödeyem gelicem :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 topic assagida kalmasin :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bencede[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ugurum satamazsan bana ver bari acc u gelene kadar adam ederim hem banada ugras cıkar hem bi ara bi maç ayarlayalım :) (odesa)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ayipsin satilmazsa sizlere emanet :)) zaten jedi ile oynamiyorum pek guzel gelmiyor piloyluk ve craftlik daha cekici[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ugur bu arada resimleri koycaktım daha iyi satilsin diye ama ss lerin kalitesini düsürmüstüm pek degismez sandim igrenc cikmislar gel bi daha cekelim onlari. stüdyoyu ayarladim :D[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 isim uğur olmasa alırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Alomatik_2k, 20 Şubat 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ugur bu arada resimleri koycaktım daha iyi satilsin diye ama ss lerin kalitesini düsürmüstüm pek degismez sandim igrenc cikmislar gel bi daha cekelim onlari. stüdyoyu ayarladim :D hehehe tabi yaparız ayıpsın samdana bile çıkarıcam adamı ugur dan karizmatik isim mi olur ya halis muhlis türk jedi yi :))[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar