Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stealth rank

Olath

Öne çıkan mesajlar

Stealth'i rankini artirinca ne fark ediyor? Dahami gorunmez oluyoruz.benim gordugum sadece, dahada yavas haraket ettimiz rank artinca..MoD yeterli degilmi tamamen
gorunmez olmak icin ?Stealthin ranki artirinca camoufulage in hic bi anlami kalmiyor ozaman.Biri aydinlatabilirmi onemlide.[signature][hline]www.gitarci.com
Sosyal ağlarda paylaş

MoD farkedilme şanşımızı azaltıyor
camo. stealth mod dayken daha hızlı yürümemizi sağlıyor
stealth rank arttıkça daha hızlı yürüyoruz MoD gibi bir avantaj sağlamıyor stealth rank
level 60 a kadar MoD çok işe yarıyor sonra camu daha işe yara hala geliyor level 60 rogue lar böyle diyor
o yüzden level 60 a kadar MoD sonra camu yla değiştirirsin.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben de öyle anladım ama sen beni anlamadın :)

said:
Stealth (Rank 1)
Instant 10 sec cooldown
Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 50% of normal. Lasts until cancelled.

Stealth (Rank 2)
Instant 10 sec cooldown
Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 60% of normal. Lasts until cancelled.

Stealth (Rank 3)
Instant 10 sec cooldown
Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 65% of normal. Lasts until cancelled.

Stealth (Rank 4)
Instant 10 sec cooldown
Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 70% of normal. Lasts until cancelled.

şimdi anlaşılır herhalde. :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olath, 20 Şubat 2005 04:47 tarihinde demiş ki:
Bir sey daha sorucam, poisionla ilgili..Poisonu train etmeye gidiyorum levelim tutuyor ama ihtiyaclarda poisions(1) yaziyor bunedemek nasil 1 yapilir?

Onu alman icin Poision quesi var onu yapman gerekiyor Lvl 20 icin.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...