Olath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Stealth'i rankini artirinca ne fark ediyor? Dahami gorunmez oluyoruz.benim gordugum sadece, dahada yavas haraket ettimiz rank artinca..MoD yeterli degilmi tamamen gorunmez olmak icin ?Stealthin ranki artirinca camoufulage in hic bi anlami kalmiyor ozaman.Biri aydinlatabilirmi onemlide.[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bildiğim kadarıyla rank arttikça seni görme olasıklari düşüyor.. Level 60 olduğunda seni görmeleri nerdeyse imkansız stealth iken sanirm... [Bu mesaj Dorphs tarafından 19 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 güzel bi noktaya değinmişsin ama söylediğinin aksi birşey olsaydı yazardı oyunda. aslında adamların hatası MoD ı da onu da adam akıllı açıklamaları lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 MoD farkedilme şanşımızı azaltıyor camo. stealth mod dayken daha hızlı yürümemizi sağlıyor stealth rank arttıkça daha hızlı yürüyoruz MoD gibi bir avantaj sağlamıyor stealth rank level 60 a kadar MoD çok işe yarıyor sonra camu daha işe yara hala geliyor level 60 rogue lar böyle diyor o yüzden level 60 a kadar MoD sonra camu yla değiştirirsin.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 stealth hız arttırmıyor, azaltıyor o yüzden bunu sormuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben stealth rank arttıkça stealth mod da daha hızlı yürüyoruz demek istemiştim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tamam ben de öyle anladım ama sen beni anlamadın :) said: Stealth (Rank 1) Instant 10 sec cooldown Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 50% of normal. Lasts until cancelled. Stealth (Rank 2) Instant 10 sec cooldown Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 60% of normal. Lasts until cancelled. Stealth (Rank 3) Instant 10 sec cooldown Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 65% of normal. Lasts until cancelled. Stealth (Rank 4) Instant 10 sec cooldown Allows the rogue to sneak around, but reduces your speed to 70% of normal. Lasts until cancelled. şimdi anlaşılır herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tamam işte stealth rank arttıkça stealth mod da yürüme hızı artıyor yanlış okuyorsun o quote yaptığın yeri bi daha oku[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yane %70 azaltıyo diil %70ine kadar azaltıyo şeysinde[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet bende onu diyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 stealth rank artinca daha hizlaniyorsunuz yahu gayet olmazsa olmaz bir olay o ranki arttirmak[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 evt hizimis artiyormus megerse pardon iyi okumamisim.Cok rahatladim iyi bir haber bu :D[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bir sey daha sorucam, poisionla ilgili..Poisonu train etmeye gidiyorum levelim tutuyor ama ihtiyaclarda poisions(1) yaziyor bunedemek nasil 1 yapilir?[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ohoho nası yanlış okumuşum yaw haha.şimdi farkına varınca çok komik geldi.neyse olay çözüldü. aslında "of normal" kısmını bold yapmak lazım, "reduces" ı yapınca böyle atlıosunuz işte benim gibi :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Olath, 20 Şubat 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Bir sey daha sorucam, poisionla ilgili..Poisonu train etmeye gidiyorum levelim tutuyor ama ihtiyaclarda poisions(1) yaziyor bunedemek nasil 1 yapilir? Onu alman icin Poision quesi var onu yapman gerekiyor Lvl 20 icin.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar