GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bu telefonun 0 fiatı nedir? birde almaya değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 8210 üretimden kalkmadımı[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eski bi telefon deil mi ya o? Benim bildiim biraz eskidi o telefon ve renklileri varken ben hayatta onu almam.Özellikle renkli ve polifonik sesli telefonlar çıktıktan sonra almayı hiç düşünmem.Bilmiyorum tabiii senin durumun nedir.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nokı 8210 çok tutuldu çok da güzel ibr telefon bence almaya deger.yanlız artık üretimden kalktı ikinci elinede fazla güven olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sıfır bulma ımkanın yok ama ıkıncı eldede onu temız bulcagını zanletmem bence unutsen onu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar