GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bu telefonun 0 fiatı nedir? birde almaya değer mi sizce?
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 8210 üretimden kalkmadımı[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eski bi telefon deil mi ya o? Benim bildiim biraz eskidi o telefon ve renklileri varken ben hayatta onu almam.Özellikle renkli ve polifonik sesli telefonlar çıktıktan sonra almayı hiç düşünmem.Bilmiyorum tabiii senin durumun nedir.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nokı 8210 çok tutuldu çok da güzel ibr telefon bence almaya deger.yanlız artık üretimden kalktı ikinci elinede fazla güven olmuyor
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sıfır bulma ımkanın yok ama ıkıncı eldede onu temız bulcagını zanletmem bence unutsen onu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Öne çıkan mesajlar