aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 dediğim gibi artık gider ayak staff işine el atayım dedim sizden salamander staffların fiyatlarını istiyorum tabiii biliyorsanız :) +1=? +2=? +3=? +4=? +5=? +6=? +6+Elemantal scroll=?[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 menchant açacağımda ondan buraya topiç açtım srry.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yazacam 10 mil. bırak satıp zengin olmayı adamlardan yediğim lafla zengin bir kelime haznem olacaktır bilen yok mu? bir fiyat listesi yapıp yazsın pls....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yarın pazartesi ve bence herkesin bi tarafında pireler uçuşuyo şuan :-) benmi? hiç salamanderle ilgilenmedim dolayısıyla en ufak bir fikrim yok :-)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO-
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla yardımcı olmayı çok isterdim usta ama o kadar uzun zamandır mage itemlerıyla ilgilenmiyorumki ne söylesem yalan olur ama serverına göre deişiyo
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ahuhuh haklısın galiba ulen kelepire bir salamander denk getirdik havasıyla menchant açalım dedik herkesin uyku saatine denk geldik aynı CEM YILMAZ ın dediği gibi TÜRKİYEYİ AVRUPA BİRLİĞİNE ALACAKLAR AMA CUMA GÜNÜNE DENK GELECEK VEDE PAZARTESİ SARKACAK ahuhuhu buna benzedi bu işte (cem yılmaz dedi sanırım emin değilim...)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 salamandır artık puffff Taktiğe 1 taktiği verene 2 nokta......... Denedik tutmadı hadi kolay gelsin........[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
Öne çıkan mesajlar