mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 v2 yeni çıkmış sanırım crackini bulamadım. demo kullanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 şöyle bi sorunum var, mesela zsphere ile iskeleti yapıyorum, mesela şöle bişi olsun: ama sonra tool-inventory'den density'yi arttırıp, intersection resolutionu düşürmeme rağmen şöyle abuk bi model ortaya çıkıyor: ve nedense her zaman iskelete başladığımda parent zsphere yokmuş gibi davranıyor, orda da göründüğü gibi... nasıl düzelteceğimle ilgili fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 senin seklin aynisini yaptim, bak ayarlarimada. bi sorun cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Gazanfer, 20 Ocak 2005 04:17 tarihinde demiş ki: nası abi? OHA! süpermiş!!! bi dakka ya, nası ya???[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yıllarını tüketmiş adam yahu hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 golge yok resimde cok kotu duruyor. edt: typo[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Şubat 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gercekcilikten öte bir tarz endisesi var en azından bana öyle geldi.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: lord_elvyn, 20 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: golge yok resimde cok kotu duruyor. edt: typo hocam ne gölgesi yaw... adam unutmuş da mı koymamış sence... o zaman minyatürler çok saçma resimler hiç gerçekçi deiller. olur mu öyle bence kendi içinde çok tutarlı bir resim hele o detay. ohannes yani[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben de zaten adam unutmusta koymamıs demedim ki. golge yok kotu olmus dedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eywallah. şahsen beni gölgesizlik hiç rahatsız etmedi.. lakin gerekli gölgelendirmeler var (yaratığın gölgelenmesi, ağaçtaki kıvrımların gölgesi, yapraklar vs.) konulmayan gölge cisimlerin yere olan gölgeleri sadece... şahsen çok başarılı buldum ha, başarılı bulmamda :horace: ın da başarılı bulmuş olmasının bilinçaltı etkisi yok mu, e var tabi (bildiğime göre, bilinçüstü mü oluyor? bilmem?) :D [signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 20 Şubat 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 elvyn sen birgun birseyi begen bende sapka yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şapka yiycen? :D o da güzelmiş...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 resimde gölge yok diyosun.. kötü diyosun. ehueheheehehehehe.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 horasın esprisini anlamadım ama neyse. ha draven usta ben resimleri begendigimi soylemek yerine eksiklerini soylemeyi dogru buluyorum. ha begendigimi de soyluyorum arada sorna eksiklere geciyorum bazen de begeniyorum (mesela su amnga cizimle) ama begendim demek gereksiz geliyor ve useniyorum eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 elvyn kusura bakma da saçmalıyosun. eksik söyleyebileceğin durumda değil bazı şeyler. beğenmedim de geç sen onlara. ki hadi eksik söylüyosun, şu anki durumumuzda bu "eksikler"i söylemenin herangi birisine faydası da yok. adamcaaz okuyup "aa hakkaten gölge yapiim" demiycek. olan tek şey ukalalığın. gerçek bu yani. take it or leave it. [signature][hline]Ars longa, vita brevis. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 21 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: horacegoesskiing, 21 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki: elvyn kusura bakma da saçmalıyosun.... ....olan tek şey ukalalığın. gerçek bu yani. ahah sonunda bunu sen bile kabul ettin horace... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tamam golge yok ve super. oeh be. edit:typo[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Şubat 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Kirpikleride yok. Çok vasat bence. Ehu.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 programa devam edip kendini geliştiren var mı? varsa koyun da bi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar