Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ambulanslara kesilen trafik cezalari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla duyunca cilgina dondum

adam senin cocugunun, annenin hayatin kurtarmaya geliyor belki ve sen gidiyorsun ona trafik cezasi kesiyorsun

ya bu ne bicim bir zihniyettir ya

hasta almaya gelen ambulansa park cezasi kesiyorlar tepe lambasi farlar herseyde yaniyor
sonra
adam gidiyor hasta yetistiren ambulansa hiz cezasi kesiyor

guzel yurdumun guzel insani hic mi dusunmez :![signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
aynı şey köprüde dikkatimi çeker adam ortalığı yararak gelir hoop gişelere girer bekler :S
ya geçsin ogs den gitsin işte illa para istiyosan çektiğin fotodan yolla 3 milyon

[Bu mesaj WaNTeD tarafından 18 Şubat 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayir ben sahit olamam kimse sahit olamaz

polis gidip cezayi vermek yemez

afedersiniz hayvanlar cezayi kesiyor mesela park cezasi bunu cama koyma geregi bile duymuyorlar 3 ay sonra gonderiyorlar

bide en kotusu bu cezalar ambulans soforlerinden kesiliyor ayip yaniii[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
şimdi ambulans NORMAL bir araçtan farkli değil sirenleri çalişmiyoken .. hsatasi yok iken de senden benden üstün değil , ayni kurallara uymak zorunda ... geçerli bir gerekçesi olmadan kural ihlali yaparsa cezaya tabi tutulmasi kadar da mantikli bişey yok ..

ha diosan ki şahit oldum (yada biliyorum) , sirenleri açık içinde hastasi varken polis sağa çekti ceza yazdi o zaman olay ayri[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Mesaj tarihi:
orda bir tane ambulans şöförüyle röportaj yapılıyo adam çok güzel bir laf söyledi

- Ben giderken polis memuru beni çeverip ceza yaziyor belki ben onun bir yakinina da gitmiş olabilirm, dedi çok ta dogru söylemiş dünya küçük

ha ayrica hired_gun sirenleri çalışmıyorken farkli degil demişsin
adam sirenleri açıyor polis çeviriyor içini boş görüyor ceza yazıyor ambulans şöförüde diyorki

-Polis ambulansta hasta görmeyince ceza yazıyor ben sirenleriim çalıyorum fakat orda ben hasta almaya gidiyorum polis bunu düşünemiyormu

Evet malesef düşünemior pati arklar :(

[Bu mesaj Arden tarafından 18 Şubat 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok sinirimi bozdu benim aksam aksam

dusunsenize size birsey oldu ambulans sizi almaya geldi ambulansi kaldirimda diye cekip goturuyor

valla henuz boole birsey olmamistir (belki) ama olursa sasirmamak gerek[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
Sinirinin Bozulmasi için herhangi bir sebeb yok...Ehliyetin olmadığı için bilmediğin birşey var. Öncelikli geçiş hakkına sahip Kamu araçları bile kanunla belirlenen hız sınırlarına uymak ZORUNDADIR. Yani birinin hayatını kurtarırken başka birinin hayatına kastetmek doğru değil. Bu yüzden ceza kesen trafik polisini kınamak değil kutlamak lazımdır...
Saygılarımla[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
Huh ? Böyle bir durummu var ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
Dünyanın hiç bir yerinde,hiç bir durumda,hiç bir pozisyonda,hiç bir şekilde bir Ambulansa ceza kesilemez !Ama tabi burası Turkiye diyorsanız ona söyleyecek sözüm yok,acı ama gerçek...
Mesaj tarihi:
ramocan cim yol kenarina parketmis tepe lambasi yanin bir insanin bir baskasinin hayatina nasil kastedecegini soylermisin bana

tabi gelen kisi 5246 km ile geliyorsa ve yanindan gecemeyip carparsa o zaman tamam derim

edit: ayrica burda bahsettigimiz insanlarin arabalarina carpan uzerilerinden gecen ambulanslar degildir heralde

eger insanlara makas atan birilerine ceza yazmak istiyorlarsa gidip altlarina type-r alip hiz yapan insanlarin arasindan milimle gecen ve polise yakalandigi zaman rusvet verenlere ceza yazsinlar.(kendi gozumle gordum) [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

[Bu mesaj schaker777 tarafından 19 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 20 Şubat 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
gecen pazar cadde bostanci guzel guzel makas falan atiyoruz egleniyoruz hayvanca, ambulans geldi bi insanlik yapalim dedim saglama yapan hayvan bana giriyodu sinyal vermeme ragmen. ilginc bi celiski.

simdi burda suclu kim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 20 Şubat 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
gecen pazar cadde bostanci guzel guzel makas falan atiyoruz egleniyoruz hayvanca

Ehliyetsiz araba kullanmak suç değil mi ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
said:
Ramocan, 19 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Sinirinin Bozulmasi için herhangi bir sebeb yok...Ehliyetin olmadığı için bilmediğin birşey var. Öncelikli geçiş hakkına sahip Kamu araçları bile kanunla belirlenen hız sınırlarına uymak ZORUNDADIR. Yani birinin hayatını kurtarırken başka birinin hayatına kastetmek doğru değil. Bu yüzden ceza kesen trafik polisini kınamak değil kutlamak lazımdır...
Saygılarımla

bu bahsettiğin maddenin altında ambulanslar tüm bu kurallardan muhaftır yazmaktadır saygılarımla.ayrıca röportajda adam gösterdi hastanenin önüne parketmiş adam hastayı içeri bırakıp dönmüş ve park cezası yemiş.var mı böyle bir komedi hastanenin önünde park ettiği için ambulans ceza yiyor.sadece trajikomik bi olay.aynı röportajda valiliğin emriyle taksime parkeden ambulansa da ceza yazıldığı söyleniyordu.tabi bazı arkadaşların dediği gibi önemli olan kanunlar insanların ölmesi hiç önemli değil!![signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
iste neyin onemli oldugunun anlasilmasi icin bizim ulkemizde birilerinin olmesi gerekiyor baska turlu anlamiyor insanlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
benim teyzemin kızı ambulans hemşiresydi

bir keresinde edirneye hasta bir çocuğu naklediyorlarmış bayağı da ağarmış. yolda bi ara daha da kötüleşmiş şoföre demişler hızlan kurtaramıyacaz şoför demiş hızlanamam adam bıkmış tabi cezalardan
e çocuk da hastahaneye vardığında 5 dakikadan beni kalbi atmıyormuş ölmüş
bana bu olay anlatıldığında o kadar sinirlenmiştimki ambulans şöförünü dövmek bile istedim (onu da tanıyordum) ama adam da haklıydı eve para götürmesi gerekiyordu her defa da ceza yerse o da aç kalacaktı.
bunun suçlusu ne polisler ne de ambulan söförleridir..
bu olay yurt dışında geçseydi adamlar ambulans yolunu açmak için polis eskortu yollarlardı
bizim memlekette insana değer verilmiyor
bu doğrudur..
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 20 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
şoför demiş hızlanamam

aslinda burda birazda polisin elinde ceza yazmak veya yazmamak bi cezayi yazarken hic mi icleri sizlamiyor onu anlamiyorum ben

belki orda acil bi durum var sonucta sofor orda bir baskasinin hayatini kurtarmak icin cabaliyor ve bununda karsiligini almasi gerekiyor ya sirf park cezasi 40 YTL adam ne yapcak[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

• Yeni Oluştur...