Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik LAN Party İstanbul'dan Bildiriyoruz

Spidee

Öne çıkan mesajlar

kara listeyi gosterın ben gelmediğimi söledim gelemediğimi daha dorusu .ben kaçmıyorum bundan ama bişey olduki gelemedik dimi bi nedeni vardır heralde ama burda pat diye soylıyemem .
zaten aranızda oraya en kolay gelecek kişi bendim nerdeyse ortaköyde oturuyorum ve adexe gitmem yuruyerek 10 dk.
olay başka nedenlerden dolayı ...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Soul yanlis anlama sana misillleme olarak soylemedim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

gelmek istiyodum da istanbula gidişimi ayarlayamadım ya ben bi gün önce döndüm istten ya çok kötü oldu ama inşallah diğer organizasyonlara artık[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben valla hastaydım, dün bi an güvenip geliyorum dedim ama ayağa kalkınca durumum aklıma geldi. 10'da devrildim zaten gece, gelsem ölürdüm her halde :) ama ikinciye ilk ben gelecem aha yazdım burya[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de 8:30 gibi yeni oturunca battlefield serverı acmıslıgım vardı, ilk basta guzel guzel 30 kişi civarı oynuyoduk sora bi baktım mouse oynatmak giderek zorlasıyo tam "ee server" dicektim ki serverın kendim oldugumu hatırladım =) 60 kişi ile neymis battlefield kasıyomus mouse hareket ettirince 60 kişi birden yavaslıyodu oyun. Sora makinayı bıraktım dedicated oldu resmen bi ara. Az laf yememisimdir gerci =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Haha komediydi o. Karakedi vs Emaleth =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yannız hakikaten cok kıyak oldu ya hem 12ytl fiyat
pcler süper valla
koltuklar gayet rahat

1 sn uykum gelmedi

dönüşte uyudum taksidolmuşta adam baardı merterde inecek varmıeaaa?

hah dedim gelmişiz eheh
eve geldim ıslanmayan yerim yok
duşa girdim fln sonra yattım simdi kalktım gene yatıcam :p

yaf haftada bi yapmak lzm böle hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Geeenk
Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz upload ettigin anda disardaki toplu resmi koyarsan seviniriz kenk[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, 17 ustu almadik[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

Gather your party before venturing forth

olacak bi kerem, teessuf ediyorum =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Ocak 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bizim bir ara bg2 kurma çabalarımız vardı zaten sabah olmuş, sinirler laçka biz bir koptuk orda tutabilene aşkolsun ehehehe ,

gözümden yaş geldi gülmekten.

Birde oyun oynanırken unutulmaz bir replik daha vardı.

"sipariş vermek isteyen, sipariş vermek isteyen var mı? yok mu?"
eleman sarmala almış 15 dk da bir geliyordu.
En komiği kulaklığımı çekti, ben baktım ne oluyor diye, kahve alıyor musun diye sordu dedim sonra.

Adeks in pazarlama taktiği aşmış kardeşim.

Karpuz arada o siyah takım elbiseli bir adam gelmişti sana, herşey tamam mı diye soran o oranın sahibi mi oluyor?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...