Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Chiptech, 30 Ocak 2005 03:38 tarihinde demiş ki: JK2 de Xaer beni ben berqe yi kestim. Nedense hep sonuncuydum =P Grip yapmayi bulana kadar sabah oldu. Birini Griple havada sallarken geldim kestim, orda çok güldüm ya eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lan parti bittikten sonra eve geldim azcık uyudum. sonra dersaneye gittim. geldim. uyudum. kalktım. işte simdi karsınızdayım =). cok güzel ve eglenceli vakit geçirdik truwan mantar ve cicoyla fifa oynamaya calıstık. (oynamaya calıstık cünkü hayatımda gördüğüm en cenabet oyun bu. tam oynicakken bikackere elektrikler gitti geldi. oyun takıldı. bilgisayar sorun cıkardı vs vs. 5 maç yapmak için oyunu en az 15 20 kere actık :)) dota oynamak için millet adeta kapısıyordu. server acılır acılmaz doluyordu :) bikere girmeyi basardım ama attılar serverdan helal :-). 2 tane server acıldı sonradan oynayabildik. (gerçi ben oynayamadım fazla. 1oynayıp 3 öldüüm için) bu resimde alexiye merhaba dedikten sonra o benim etiketime bakarken beklemem sırasında cekilmis =) tebrik ediyorum cekeni süper yakalamıs haheh[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haha 30dk iznim var bakalim upload edip koyucam simdi resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 O postacı denilen herif, 40 yaşında deli bi herifti. Kalkınca yerine ben geçtim. Corridors oynuyodu WC'de. "Oluum var ya bu oyun devam etse hödölersin ortalığı hadi sana güveniyorum." dedi gitti. Ben bi süre boş boş baktım ekrana Underpantsle. "Ne lan bu?" dedim ve çıktım oyundan.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ohoo benim makinedeki resimler sufer ya. Link vermeyi sevmiyorum direk bole kucuk kucuk koyucam resimleri, laf etmeyin. takim elbiseli cs ciler. alexi bisey tutuyo ama ne anlayamadik. ISTE SORUNLU HERIF BU ANIRAN MANYAK!!! bath bilg basina oturmadan once acma germe hareketleri yapiyo hehe lan party deki tek cift bunlardi sanirim. alexi ve dyna yanak kafaya. xaer jk2 de gaza geldi beni oldurucek sozde =P berqe gayet sakin bi sekilde oyununu oynar.. imzamizi attik tabikide.. =P cikarkenki resimler: ve tabikide disaridaki toplu resim: [URL=http://img.photobucket.com/albums/v280/cemcan/lanparty/DSC00522.jpg][IMG]http://photobucket.com/albums/v280/cemcan/l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Resimleri çoğunu ben çektim.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Resimler süper.. Resimleri görünce gene gaza geldim, netten dota oynayayım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Türk dünya tarihinin en efsanevi resmi.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dyn nin yüzündeki ifade sanki "Ulan ulan kırmıcam bu çocukları bırakayım boşver " gibisinden Dipnot: Uyumayın layn[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dynanın söylediği şeyi söylüyorum. "Ulan oyun, şimdi bakmakta olmaz, ama bakmasam kesin pislik bişi çekicekler hmm."[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: RedallHoor, 30 Ocak 2005 04:45 tarihinde demiş ki: Dipnot: Uyumayın layn beddua mı ettin nolduysa uyuyamıyorum beah[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Taksim yolları taştan (gidiş). Penth Alexi Coldwind yürümektedir. Alexi : Sonra işte bla bla. Penth : Efendim ? Alexi : ... Penth : Lan ne bakıyon söylesene geri kaldım işte duyamadım. Alexi : Eben ama, bişi anlatıyoruz şurda. Coldwind : Efendim ne hakkaten ya ? Ben bile soğudum muhabbetten. Penth : Ne bilim abi.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 True Love[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: W3r3wolf, 29 Ocak 2005 22:05 tarihinde demiş ki: DotA'yı http://eurobattle.net serverından oynayabilirsiniz. Birçok Türk var. offf hatırlatmayın orayı bana. sabah brezilyalılar geliyo hadi kahvaltı üstü dota yapalım, hadi akşam oldu dota yapalım, hadi tuvalette çiş yaptım dota yapalım. adamlar ota boka dota yapıyo. tabii intikam diye giriyodum bazen p3500 makineyle 20 dakkada yüklüyodu mapi karalisteye almışlardı beni direk kickliyolardı :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bidahakini bekliyoruz. wallahi canım çekti, rune cd'im ( :D ) paket paket sigaram, heşşatlarım, quad+shotgunlarımla her oyundan soğutucam sizi(dotA da olur, g3nk yerim, ısınamadım edemedim o mape)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Alexi_Septimus, 30 Ocak 2005 05:11 tarihinde demiş ki: Taksim yolları taştan (gidiş). Penth Alexi Coldwind yürümektedir. Alexi : Sonra işte bla bla. Penth : Efendim ? Alexi : ... Penth : Lan ne bakıyon söylesene geri kaldım işte duyamadım. Alexi : Eben ama, bişi anlatıyoruz şurda. Coldwind : Efendim ne hakkaten ya ? Ben bile soğudum muhabbetten. Penth : Ne bilim abi. lol harbiden, sanki adam telefona bakıyormuşçasına cevap verdi. ardından "kimsiniz?" de diyebilirdi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Spidee,Spidee,Spidee,Spidee nin çok özel pozu http://img111.exs.cx/img111/2803/resim52za.jpg[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hepinizi g3nklerim ona göre.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Abus, 30 Ocak 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Spidee,Spidee,Spidee,Spidee nin çok özel pozu http://img111.exs.cx/img111/2803/resim52za.jpg Amanin bu ne zaman çekildi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Poz bile vermi$sin?[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 parmak uyuşukluğum anca geçti. //geçmemiş hala =)[signature][hline]En refresh [Bu mesaj zaidral tarafından 30 Ocak 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -Wissy, 30 Ocak 2005 14:43 tarihinde demiş ki: Poz bile vermi$sin? Valla vermişim, hiç hatırlamıyorum heh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eee 2. buluşma ne zaman?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ulan o kadar kastik resimleri koyduk, guzel olsun diye thumbnail olarak kucuk kucuk koydum ama bi tesekkur eden yok. 2. parti biraz gec olsun hemen olmasin bence ama tam sinav haftasindaykende hadi parti demeyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Eyvallah çip çip =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar