NightStalkerx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sizce druid için hangi meslek iyidir karar veremedim leatherworking/skinning nasıl onu düşünüyorum bunları seçince ayrıca terzi olunuyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 leatherworking/skinning kesinlikle dogru secım Ben druidim pvpci arkadaşlar pek sevmesede druidi DENEMEK için açtıgım classıma aşık oldum diyebilirim...Benden 3-4 level yuksek yaratıkların ortasına kendımı atıp kendıme buff ve heal basarak defansıf buyulerle yaşatarak yavaş yavaş bana o anda çullanan 3-4 mobu yavaş yavaş kesmek ve o anda neredeyse bıtmek uzere olan canımı healleyerek dayanmak manyak bi zevk verior bana sakin bi oyun arıosan party ve raidlerde aranın bi karakter olmak ıstıosan druid dorgu class secımıdır sordugun soruyla alakası yok ama yazayım dedım..Ayrıca alabılcegın en ıyı meslek druide bence bunlar veyahut alchmey/herbal de olabılır şahsen ben leatherworking/skinning aldım secondry olarak fırst aıd[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 first aid lazım...[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lw/skinning secersen terzi olamazsin. 2 tane birincil meslek alabilirsin ayni anda. ikincil mesleklerin hepsini alabilirsin.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Walla tauren druid e Alchemy/herbalism güsel gideR :D.Herbalism e 5 skill point bonus war kullanışlı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 topici acan arkadas kusura bakmasin da hazir benzer bir topic acilmisken yenisini acmak yerine burda soram dedim ya ben oyuna daha baslamadim tam bilmiom hangi skiller primary hangilery secondary... enchanting, disenchanting, tailor ve first aid ayni anda alinabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 cooking,first aid ve fishing sec. diğerleri primary[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yardimin icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightStalkerx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Enchanting de sanki druide gider ama zor bi meslek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar