Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid için en iyi meslek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
leatherworking/skinning kesinlikle dogru secım Ben druidim pvpci arkadaşlar pek sevmesede druidi DENEMEK için açtıgım classıma aşık oldum diyebilirim...Benden 3-4 level yuksek yaratıkların ortasına kendımı atıp kendıme buff ve heal basarak defansıf buyulerle yaşatarak yavaş yavaş bana o anda çullanan 3-4 mobu yavaş yavaş kesmek ve o anda neredeyse bıtmek uzere olan canımı healleyerek dayanmak manyak bi zevk verior bana sakin bi oyun arıosan party ve raidlerde aranın bi karakter olmak ıstıosan druid dorgu class secımıdır sordugun soruyla alakası yok ama yazayım dedım..Ayrıca alabılcegın en ıyı meslek druide bence bunlar veyahut alchmey/herbal de olabılır şahsen ben leatherworking/skinning aldım secondry olarak fırst aıd[signature][hline]h3xtermineytır
Mesaj tarihi:
topici acan arkadas kusura bakmasin da hazir benzer bir topic acilmisken yenisini acmak yerine burda soram dedim ya ben oyuna daha baslamadim tam bilmiom hangi skiller primary hangilery secondary... enchanting, disenchanting, tailor ve first aid ayni anda alinabiliyo mu?
Mesaj tarihi:
cooking,first aid ve fishing sec. diğerleri primary[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...